Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρόταση της Lazio για Lucas!

Πρόταση της Lazio για Lucas!

Στο τραπέζι της Liverpool έχει πέσει μία πρόταση από την Ιταλία και τη Lazio για τον Lucas Leiva, σύμφωνα με Αγγλικά δημοσιεύματα! Συγκεκριμένα, ο Guardian αποκάλυψε πριν από λίγη ώρα με ρεπορτάζ του Andy Hunter, ότι οι ημέρες του Βραζιλιάνου στη Liverpool ίσως να είναι μετρημένες και μετά από 10 χρόνια να αποτελέσει και οριστικά παρελθόν από τον σύλλογο.

Η ομάδα του Simone Inzaghi, προσέγγισε τη Liverpool για τον Lucas, ο οποίος ίσως να μείνει και εκτός του αποψινού αγώνα με τη Wigan Athletic, ώστε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις. Η πρόταση της Lazio κυμαίνεται στα 5 εκατομμύρια λίρες, ενώ ο Βραζιλιάνος έχει 12 μήνες ακόμα στο τρέχον συμβόλαιό του με τους Reds, οι οποίοι δεν θα ήταν αντίθετοι με την ιδέα να πάρουν, έστω και ένα σχετικά μικρό, αντίτιμο για έναν παίκτη που δεν υπολογίζουν τόσο, το οποίο μάλιστα δεν αποκλείεται, αν γίνει δεκτή η πρόταση των «Laziali» να είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που έδωσαν οι Reds στη Gremio 10 χρόνια πριν, για να αποκτήσουν τον 20χρονο τότε παίκτη.

Οι οριστικές εξελίξεις σχετικά με την τύχη της συγκεκριμένης πρότασης ίσως υπάρξουν ακόμα και πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Premier League Asia Trophy, δηλαδή την Κυριακή. Όμως, σύμφωνα και με τα τωρινά οικονομικά δεδομένα της αγοράς, δεν αποκλείεται η Liverpool να θεωρήσει την πρόταση χαμηλή και είτε να προσπαθήσει να πιέσει τη Lazio να ανεβάσει την προσφορά της ή να περιμένει κάτι άλλο για τον Βραζιλιάνο.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com