Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επαφές Liverpool με Southampton αποκαλύπτει πρώην αθλητικός δικηγόρος

Επαφές Liverpool με Southampton αποκαλύπτει πρώην αθλητικός δικηγόρος

Χθες ήρθε ο Danny Murphy να ταράξει τα ήσυχα νερά των μετεγγραφικών ζητημάτων της Liverpool αναφέροντας πως η ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Virgil Van Dijk είναι κοντά όπως διαβάσατε από το liverpool.gr. Τώρα, τα λεγόμενα ενός πρώην αθλητικού δικηγόρου στο Twitter ήρθαν να «δέσουν» άριστα χρονικά με τα λεγόμενα του πρώην μέσου των Reds.

Ειδικότερα, ο Daniel Vanderkamp, δήλωσε πως η Southamtpon είναι έτοιμη να προχωρήσει με τη Liverpool στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων ώστε να επιτυχούν μία συμφωνία για τον Virgil Van Dijk. Ο Νοτιοαφρικανός Vanderkamp, δούλεψε σε πολλές μετεγγραφές παικτών προς τη Liverpool με τελευταία αυτή του Christian Benteke τον Ιούλιο του 2015.

Ο Jurgen Klopp ερωτηθείς για το θέμα VVD δήλωσε ανήμπορος να δηλώσει οτιδήποτε ενώ ανέφερε πως πολλοί δημοσιογράφοι κάλυψαν πλήρως το θέμα πριν από κάποιες εβδομάδες. Εμείς δεν μπορούμε να λάβουμε υπέρ το δέον υπ΄όψιν τέτοιες δηλώσεις. Ωστόσο, σιγά σιγά φαίνεται πως δημιουργείται ξανά μία ατμόσφαιρα με…μομέντουμ για τη Liverpool γύρω από το θέμα Van Dijk. Αναμένουμε σίγουρα και μία πιο έμπιστη πληροφόρηση ώστε να μπορέσουμε να σας μεταφέρουμε πράγματα με υψηλότερη ασφάλεια.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com