Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Το «σύνδρομο στέρησης» του Lallana!

Το «σύνδρομο στέρησης» του Lallana!

Για την δίψα του να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους και το πόσο του έχουν λείψει, σχολίασε σε συνέντευξή του στον επίσημο ιστότοπο της Liverpool ο Adam Lallana. O μεσοεπιθετικός των Reds μάλιστα σχολίασε χαρακτηριστικά ότι μετά από λίγο καιρό διακοπών, παθαίνει…σύνδρομο στέρησης από τα γήπεδα!

«Είχα ένα εξαιρετικό καλοκαίρι» είπε ο Adam Lallana, μιλώντας στο liverpoolfc.com. «Είναι πάντα ωραία να χαλαρώνεις με την οικογένειά σου και να γεμίζεις τις μπαταρίες σου. Αλλά τώρα είμαι κάτι παραπάνω από έτοιμος για να επιστρέψω. Μετά από λίγο έχεις σύνδρομο στέρησης! Μας είχε δοθεί ένα πρόγραμμα και ήταν σημαντικό να είσαι σε όσο το δυνατόν πιο καλή κατάσταση μπορείς.»

«Τα επίπεδα στις μέρες μας είναι όλο και υψηλότερα και οι παίκτες θέλουν πάντα να βελτιώνονται και να γίνονται καλύτεροι. Έχουμε τα δικά μας τεστ και τώρα που επιστρέψαμε στο Melwood θα δούμε πόσο καλά από θέμα φυσικής κατάστασης είμαστε. Πρέπει να εμπιστεύεσαι τον προπονητή και την ομάδα των γυμναστών για να σου πουν τι πρέπει να κάνουμε για να είμαστε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο σε θέμα φυσικής κατάστασης» κατέληξε ο Lallana.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com