Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Dunn: «Πάντα θα αγαπώ τη Liverpool»

Dunn: «Πάντα θα αγαπώ τη Liverpool»

Για τον σημερινό αγώνα απέναντι στην μέχρι πρότινος ομάδα του, μίλησε ο επιθετικός της Tranmere Rovers, Jack Dunn. O Dunn βρισκόταν για μία ολόκληρη ζωή, 15 χρόνια, στις τάξεις των Κόκκινων του Merseyside, όμως το καλοκαίρι, βλέποντας ότι η καριέρα του χρειάζεται κάτι για να προχωρήσει μπροστά, αποφάσισε να ζητήσει την ελευθέρας του και να μετακινηθεί λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά, στο Birkenhead και μία άλλη ομάδα του Merseyside, την Tranmere Rovers.

«Μίλησα στα μισά της περασμένης σεζόν με τον Alex Inglethorpe» δήλωσε στην ECHO ο Dunn. «Συμφωνήσαμε ότι θα ήταν το καλύτερο για την καριέρα μου να είχα μία νέα αρχή κάπου αλλού. Η Liverpool ήταν τεράστια βοήθεια για μένα και μου έμαθε τόσα πολλά, αλλά χρειαζόμουν μία νέα πρόκληση. Δεν ήθελα να παίζω με τα U23 για άλλον έναν χρόνο. Γι’αυτό και όταν έφυγα δεν υπήρχαν στεναχώριες ή αρνητικά συναισθήματα. Πάντα ήμουν φίλος της Liverpool και πάντα θα είμαι.»

«Τώρα νιώθω καλά και έτοιμος να προχωρήσω» δήλωσε ο Dunn που την περασμένη σεζόν ήταν δανεικός στους Rovers, με τους οποίους δεσμεύτηκε και επί μονίμου βάσεως με το που έμεινε ελεύθερος απ’τους Reds. «Το ότι δεν τα κατάφερα στη Liverpool δεν ήταν λόγω ταλέντου. 100%. Μπορώ να παίξω σε τοπ επίπεδο. Δυστυχώς οι τραυματισμοί δεν βοήθησαν. Αγαπούσα πάντως τη Liverpool από παιδί και οπουδήποτε και να παίζω ποδόσφαιρο, αυτή η αγάπη δεν πρόκειται να σταματήσει.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com