Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Οι συμβουλές Gerrard και Klopp στον Alexander-Arnold

Οι συμβουλές Gerrard και Klopp στον Alexander-Arnold

Η φετινή χρονιά ήταν βγαλμένη από τα όνειρα του Trent Alexander-Arnold, ο οποίος καθιερώθηκε στην πρώτη ομάδα. Όμως δεν ήταν μόνος του σε αυτή την χρονιά. Ο ίδιος αποκάλυψε τι του είπαν οι Steven Gerrard και Jurgen Klopp, μιλώντας μετά από την πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του, που θα τον κάνει κάτοικο Liverpool μέχρι το, 2022 τουλάχιστον.

«Είχα μία συνομιλία με τον Steven Gerrard. Η άποψή του με βοήθησε πολύ, καθώς είναι πρότυπό μου και η άποψή του σημαίνει πολλά για μένα. Προφανώς και θέλω να ακολουθήσω τον δρόμο που χάραξε (σ.σ. Ο Gerrard) όσο πιο πολύ μπορώ»

«Να είσαι πάντοτε έτοιμος να παλέψεις για την θέση σου, επειδή θα υπάρχουν παιδιά από την Ακαδημία που θα ανέβουν και θα προσπαθήσουν να πάρουν την θέση σου» ήταν τα λόγια του Gerrard στον νεαρό, ο οποίος παραδέχεται πως «τα λόγια αυτά κόλλησαν αμέσως στο κεφάλι μου», ενώ για τα λόγια του Klopp, είπε:

«Εκείνος (ο Klopp) ξέρει πάντα τι να μου λέει στην σωστή στιγμή και που να βελτιωθώ. Ξέρω, και μου το έχει πει προσωπικά, πως πρέπει να βελτιωθώ σε κάθε τομέα του παιχνιδιού μου. Είναι φυσιολογικό, είμαι μόλις 18 και ξέρω πως δεν είμαι στο υψηλότερο επίπεδο απόδοσης μου. Ευελπιστώ πως θα εκπληρώσω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου» είπε ο νεαρός δεξιός οπισθοφύλακας της ομάδας μας.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com