Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ben Smith: «Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στα μεταγραφικά»

Ben Smith: «Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στα μεταγραφικά»

Ρυθμούς πρόκειται να ανεβάσει η Liverpool στα μεταγραφικά ζητήματά της από την εβδομάδα που ξεκινάει, σύμφωνα με τον πρώην δημοσιογράφο του BBC, Ben Smith.

H Liverpool, η οποία ξεκίνησε την προετοιμασία της την προηγούμενη Τετάρτη, έχει κλείσει τους δύο πρώτους παίκτες της, τον Mohamed Salah και τον Dominic Solanke, όμως ακόμα παραμένουν μερικά σημαντικά μέτωπα. Ειδικότερα οι υποθέσεις των Naby Keita και Virgil Van Dijk δείχνουν να μένουν στάσιμες ή ακόμα και να χάνονται (στην περίπτωση ειδικά του Ολλανδού), κάτι που σημαίνει πως η Liverpool, καθώς πλησιάζουμε μέσα Ιουλίου, πρέπει να ξεκινήσει αποφασιστικά τις προσπάθειες να κλείσει τις όποιες εκκρεμότητες.

Σύμφωνα με τον πρώην δημοσιογράφο του BBC, Ben Smith, αυτό θα γίνει σύντομα. Ερωτώμενος από ακόλουθό του στο twitter, για το αν έχει κάποιο «νέο από μέσα» για το τι συμβαίνει στην ομάδα μεταγραφικά, ο Smith απάντησε πως από βδομάδα οι Reds θα αρχίσουν να αποκτούν ρυθμό και μομέντουμ στο συγκεκριμένο τομέα.

Το ίδιο μάλιστα είχε δηλώσει και ο Klopp εμμέσως με δηλώσεις του την Τετάρτη, στις οποίες από τη μία πρότεινε υπομονή στον κόσμο, από την άλλη όμως τους τόνισε ότι υπάρχουν λόγοι για αισιοδοξία. Περισσότερα λοιπόν από Δευτέρα…

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com