Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mbappe, αλλιώς… Coutinho για PSG ( ; )

Mbappe, αλλιώς… Coutinho για PSG ( ; )

Μπορεί να ανανέωσε το συμβόλαιό του φέτος, μπορεί να έχουμε γράψει πολλάκις πως ο παίκτης δεν παραχωρείται, με την διοίκηση, τον παίκτη και τον Klopp να διαβεβαιώνουν την παραπάνω υπόθεση, όμως τα δημοσιεύματα δεν σταματάνε εδώ. Όχι (και) αυτό το καλοκαίρι.

Αυτή την φορά είναι η σειρά της L’Equipe να γράψει για τον Coutinho, συνδέοντας τον με το… Plan B της Paris Saint Germain. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η Paris Saint Germain φέρεται να έχει ως δεύτερη επιλογή τον Βραζιλιάνο άσο της Liverpool, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση του Kylian Mbappe της Monaco. Και μπορεί να αναφέρουμε πως η Liverpool δεν έχει διάθεση να πουλήσει τον παίκτη, όμως η L’Equipe αναφέρει πως η Liverpool θα παραχωρήσει τον παίκτη μόνο αν έχει βρει τον αντικαταστάτη του, ο οποίος βρίσκεται στο πρόσωπο του Naby Keita της RB Leipzig.

Ο Keita είναι εντελώς διαφορετικός παίκτης από τον Coutinho, και η ενδεχόμενη έλευσή του στο Merseyside ουδέποτε είχε να κάνει με την αποχώρηση παίκτη, ειδικά του Coutinho, του οποίου η θέση στη ομάδα είναι αδιαπραγμάτευτη. Κατά την γνώμη μας, δεν επρόκειτο να τεθεί θέμα Coutinho, ακόμα κι αν η Paris Saint Germain καλύψει τις «απαιτήσεις» της Liverpool – φέρεται να ζητάει 100 εκατομμύρια ευρώ – για τον Philippe. Τελεία.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com