Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ανυπομονεί να ξεκινήσει ο Flanagan

Ανυπομονεί να ξεκινήσει ο Flanagan

Η χθεσινή έναρξη της προετοιμασίας σήμανε και την επιστροφή ενός παίκτη από τα σπλάχνα της Ακαδημίας. Ο Jon Flanagan επανήλθε στις προπονήσεις με την Liverpool, μετά από τον μονοετή δανεισμό του στην Burnley, ο οποίος δεν πήγε όπως ήλπιζε η ομάδα και ο παίκτης, καθώς ο Scouser δεξιός οπισθοφύλακας μέτρησε μόλις 10 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Ας δούμε τι δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Liverpool.

«Νιώθω καλά που έχω επιστρέψει. Προφανώς, είναι μόλις η πρώτη μέρα της προετοιμασίας και είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω. Έχω κάνει δουλειά μόνος μου όλο το καλοκαίρι, προσπαθώντας να μείνω σε καλή κατάσταση. Ξέρω πως είναι κρίσιμη η προετοιμασία οπότε ήταν σημαντικό για μένα να έρθω σε καλή κατάσταση και σχετική ετοιμότητα» είπε, αναγνωρίζοντας πως η φετινή προετοιμασία ίσως να είναι η τελευταία του ευκαιρία για να έχει μία θέση στην ομάδα, έχοντας χάσει ήδη τρεις χρονιές, τις δύο λόγω τραυματισμών και την περσινή λόγω δανεισμού. Πάντως, ο ίδιος παραμένει συγκρατημένα αισιόδοξος, και έκανε λόγο για νέα αρχή.

«Είναι μία νέα αρχή. Είχα μερικούς τραυματισμούς, όμως ευελπιστώ πως τους έχω ξεπεράσει και θα είμαι σε θέση να δείξω τις ικανότητες μου»

Μιλώντας για τον περσινό δανεισμό του στην Burnley, το μόνο που είπε ήταν: «Ο κύριος λόγος που πήγα εκεί ήταν για να αρχίσω να παίζω ξανά. Δεν έπαιζα όσο ήθελα, όμως προπονιόμουν κάθε μέρα, ένιωθα σε καλή κατάσταση. Επιστρέφω μετά από μία χρονιά προπόνησης στο γόνατο, οπότε όλα καλά»

Τέλος, ανέφερε την σημασία του να παραμείνει υγιής, αν θέλει να είναι στα πλάνα του Klopp.

«Οι δύο τελευταίες προετοιμασίες ήταν του στυλ «σταματάω και φτου από την αρχή», πραγματικά, οπότε σε αυτή πρέπει να έχω καθαρό μυαλό. Να προχωρήσω μπροστά και να παραμείνω υγιής» ήταν τα λόγια του δεξιού μπακ από το Merseyside.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com