Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Έπαιζε με πόνο ο Firmino»

«Έπαιζε με πόνο ο Firmino»

Την απόφασή του να μην συμπεριλάβει στην αποστολή της Βραζιλίας τον Ιούνιο για τα παιχνίδια απέναντι στις Αργεντινή και Αυστραλία τον Roberto Firmino εξήγησε ο προπονητής της Selecao, Tite. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Jurgen Klopp του είχε ζητήσει να μην πάρει στην αποστολή ούτε τον Philippe Coutinho.

« Ο Firmino ήταν σε κακή σωματική κατάσταση. Έπαιζε για τη Liverpool εξαιτίας της σημασίας των αγώνων. Αποφάσισα να τον ξεκουράσω. Ο Klopp μας ζήτησε να ξεκουραστούν και οι δύο αλλά το ιατρικό μας τιμ μας έδωσε το ΟΚ να παίξει ο Coutinho και είπαμε στον Klopp πως θα τον επιλέξουμε. Ο Firmino δεν θα έπαιζε αν η Liverpool δεν κυνηγούσε το Champions League. Kαταλάβαμε τη σωματική του κατάσταση και τον ξεκουράσαμε. Ο Klopp ήθελε να ξεκουραστεί ο Coutinho  αλλά επέμεινα να τον επιλέξω διότι δεν μπόρεσα ποτέ να τον δοκιμάσω στο κέντρο και ήθελα να το κάνω» δήλωσε ο εκλέκτορας της Βραζιλίας.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Firmino δεν ήταν έτοιμος να αγωνιστεί στο παιχνίδι απέναντι στη Stoke λόγω κόπωσης ενώ έχασε το προτελευταίο παιχνίδι απέναντι στη Westh Ham λόγω τραυματισμού. Επίσης, μετά τον Clyne που συμπλήρωσε 3.616 λεπτά ο Firmino ήταν δεύτερος με 3.463.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com