Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέα θέση για τον Tony Barrett

Νέα θέση για τον Tony Barrett

Σε μία νεοσυσταθείσα θέση στον κορμό της Liverpool θα απασχολείται πλέον ο Tony Barrett, ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους δημοσιογράφους αναφορικά με τα τεκταινόμενα της Liverpool. O Βarrett θα είναι επικεφαλής στον τομέα του συνδέσμου μεταξύ της ομάδας και των φιλάθλων της.

Η νέα αυτή θέση συνεστάθη τον περασμένο Μάιο. Μέρος αυτής της δουλειάς θα είναι η οργάνωση και η διαχείρηση φόρουμ φιλάθλων καθώς και  εγκαθίδρυση διαλόγου με τους φίλους της ομάδας μέσω των social media και τετ α τετ συναντήσεων για να γίνονται αντιληπτά φλέγοντα θέματα στα μάτια των οπαδών.

Τα 5 φόρουμ για τα οποία θα είναι υπεύθυνος ο Barrett είναι εκείνα που αφορούν στη διαθεσιμότητα των εισιτηρίων, τις τιμές των εισιτηρίων, το γήπεδο, την μέριμνα για τους ντόπιους αλλά και και την ισότητα και την ποικιλότητα.

O ίδιος ο Barrett δήλωσε : « Η τιμή του να προσκαλείσαι να αναλάβεις ρόλο στη Liverpool ξεπερνάται μόνο από την αίσθηση ευθύνης για να συμβαδίσεις με αυτόν τον ρόλο. Είναι ένα νέο κεφάλαιο για τη Liverpool και μένα αλλά νομίζω θα επιτύχει διότι και οι δύο μεριές θέλουν πολύ να δουλέψει».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com