Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο λόγος που δεν κινήθηκε για Lacazette η Liverpool

Ο λόγος που δεν κινήθηκε για Lacazette η Liverpool

O Alexander Lacazette φέρεται προ των πυλών του Emirates και της Arsenal. Μόλις αυτό έγινε γνωστό, πολλοί φίλοι της Liverpool προβληματίστηκαν για ποιον λόγο ο Jurgen Klopp δεν κινήθηκε για τον επιθετικό της Olympique Lyonnais.

Ας εξετάσουμε όμως τη λογική στο μυαλό του Klopp σχετικά με αυτή την επιλογή. Sadio Mane, Roberto Firmino και Philippe Coutinho είχαν πέρυσι διψήφια νούμερα άπαντες στο σκοράρισμα. Σε αυτά προσθέστε και τα γκολ που θα φέρει ο Mohamed Salah. Προσθέστε πως υπάρχει και ο Divock Origi. Προσθέστε και τον Danny Ings αν ο Klopp αποφασίσει να μην τον στείλει κάπου δανεικό. Προσθέστε και το ότι όπως σας έχουμε γράψει από το liverpool.gr, o Sturridge δεν πρόκειται να φύγει εκτός και αν φθάσει στα γραφεία της ομάδας μία πρόταση που δεν μπορούν να απορρίψουν για τον Άγγλο επιθετικό.

Η ίδια λογική επικράτησε μάλλον και πίσω από το σκεπτικό να μην δαπανηθούν χρήματα για τον Pierre Emerick Aubameyang. Η Liverpool κατά τη γνώμη μας πρέπει να επενδύσει χρἠματα σε ένα εννιάρι με φονικό ένστικτο και ερωτική επαφή με τα δἰχτυα από τη στιγμή που δεν ξέρει αν μπορεί βάσιμα να βασιστεί στον Daniel Sturridge. Ωστόσο εξηγούμε το σκεπτικό του Klopp που θεωρούμε πιο πιθανό. Αυτό δεν σημαίνει πως το ασπαζόμαστε. Και μιας και φαίνεται πως ο Γερμανός δεν έχει αποφασίσει για το αν θα αγωνίζεται τακτικά με 1 ή 2 επιθετικούς την ερχόμενη σεζόν, ελπίζουμε ό,τι και αν επιλέξει να αποδώσει καρπούς.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com