Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εξήγησε το μυστικό του Torres o Gerrard

Εξήγησε το μυστικό του Torres o Gerrard

Το ότι ο Steven Gerrard λάτρεψε τον Fernando Torres το γνωρίζουμε. Εξάλλου, είχε δηλώσει πως ένιωθε ανίκητος όταν αγωνιζόταν στο πλάι του. Το ότι ο Fernando Torres ήταν ένας επιθετικός παγκόσμιας κλάσης επίσης το γνωρίζουμε. Ο Steven Gerrard σε δηλώσεις του ήρθε να αποκαλύψει τι ήταν αυτό που έκανε τον Ισπανό επιθετικό έναν από τους πιο «φονικούς» center for σε όλο τον πλανήτη στα χρόνια του στη Liverpool.

« Όταν είσαι επιθετικός και αντιμετωπίζεσαι σκληρά είτε κρύβεσαι και πηγαίνεις πίσω στο καβούκι σου είτε βγαίνεις δυνατότερος. Σκέφτεσαι παίκτες όπως ο Torres ή ο Suarez και διέπρεπαν από την επαφή και την πίεση. Όταν παίκτες όπως οι Terry, Ferdinand ή Vidic προσπαθούν να σε τρομοκρατήσουν και να σε εξαφανίσουν εκείνοι το αγαπούν αυτό. (σ.σ οι επιθετικοί) . Γίνονται σπουδαιότεροι και αποδέχονται την πρόκληση. Αυτό κάνει ένας επιθετικός παγκόσμιας κλάσης» δήλωσε ο νέος τεχνικός της U18 της ομάδας μας.

Ευχόμαστε ολόψυχα στον Steven Gerrard να συμβαλλει το λιθαράκι του ώστε να δημιουργηθούν στο Liverpool παίκτες παρόμοιου βεληνεκούς με τους Torres και Suarez.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com