Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Έπιασε δουλειά στην U18 ο Gerrard

Έπιασε δουλειά στην U18 ο Gerrard

Πρώτη μέρα στην δουλειά για τον Steven Gerrard χθες, καθώς ξεκίνησε η προετοιμασία της U18. Ο νέος κόουτς καλωσόρισε τους παίκτες του, μαζί με το τεχνικό επιτελείο, και τους υπέβαλε σε εργομετρικά τεστ, για να ξεκινήσουν από σήμερα προπονήσεις με την μπάλα. Ο ίδιος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Liverpool, δήλωσε:

«Είμαι ενθουσιασμένος. Το περίμενα όλο το καλοκαίρι. Βέβαια, το 95% του προγραμματισμού είχε γίνει στο τέλος της τελευταίας χρονιάς, με την βοήθεια του Alex Inglethorpe. Νιώθω έτοιμος για όλο αυτό» είπε, και ανυπομονεί για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς.

Ο Gerrard δεν θα έχει μόνο την βοήθεια του Alex Inglethorpe στην ομάδα, καθώς το Coach stuff του περιλαμβάνει κι άλλους, μεταξύ τους και τον Jordan Milsom, ο οποίος «κατέβηκε» από την πρώτη ομάδα για να συνδράμει στην προσπάθεια του Steven Gerrard στην U18. Και ο ίδιος ο Gerrard δηλώνει τυχερός γι’ αυτό.

«Είμαι τυχερός που θα έχω τον Milsom μαζί μου, έχω δουλέψει μαζί του για 6 ή 7 χρόνια στο Melwood και είναι ο ειδικός σε όλα: στην επιστήμη των αθλημάτων, στα νούμερα και στην προετοιμασία των παικτών για το πρώτο ματς της χρονιάς. Έχοντας δουλέψει μαζί του και ενθυμούμενος πόσο γυμνασμένο με είχε, πόσο καλά ένιωθα όταν έμπαινα στο γήπεδο, πιστεύω πως θα είναι πραγματικά καλό για τα παιδιά»

Ο Milsom δεν θα είναι η μόνη προσθήκη στο επιτελείο του, καθώς υπάρχει και ο Tom Culshaw, ο οποίος «ανέβηκε» από την U15 για να αναλάβει χρέη βοηθού προπονητή. Ο Gerrard εξήγησε τους λόγους της επιλογής του Tom.

«Ο Alex μου είπε πως είναι μία θέση με μεγάλη ευθύνη, οπότε ήθελα δίπλα μου έναν άνθρωπο που εμπιστεύομαι. Με τον Tommy γνωριζόμαστε από μικρά παιδιά, αγωνιζόμασταν μαζί στην U18 και ξέρουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλον. Όταν ήρθα εδώ, εντυπωσιάστηκα από εκείνον. Άξιζε την προαγωγή και χαίρομαι που θα είναι δίπλα μου»

Το υπόλοιπο επιτελείο αποτελείται από τον αναλυτή Scott Mason και τον προπονητή τερματοφυλάκων Neil Edwards, οι οποίοι παραμένουν στην U18, με την σύμφωνη γνώμη του Steven, που τόνισε την ανάγκη να υπάρχουν άτομα που γνωρίζουν την ομάδα. Θα υπάρξουν έξι ή εφτά φιλικά για την ομάδα, όμως, όπως είπε και ο Steven «το μάτι όλων μας είναι στον Αύγουστο» δηλαδή όταν ξεκινάει το πρωτάθλημα. Εμείς θα ευχηθούμε τα καλύτερα για τον νέο προπονητή της U18 μας και τα παιδιά της ομάδας!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com