Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Hitzfeld: «Πρώτα Premier League και μετά Bayern για Klopp»

Hitzfeld: «Πρώτα Premier League και μετά Bayern για Klopp»

Την πίστη στις ικανότητες του Jurgen Klopp, ώστε να οδηγήσει τη Liverpool στην… γη της επαγγελίας, που ακούει στο όνομα «κατάκτηση της Premier League» εξέφρασε ο θρυλικός Γερμανός προπονητής, Ottmar Hitzfeld. O Hitzfeld «είδε το μέλλον» του συμπατριώτη του, λέγοντας ότι μετά την κατάκτηση της κορυφής με τη Liverpool, επόμενο βήμα είναι η επιστροφή στη Γερμανία, για λογαριασμό της Bayern Μονάχου.

«Ο Jurgen Klopp είναι ένας απ’τους καλύτερους προπονητές του κόσμου» είπε ο 68χρονος. «Θα γίνει πρωταθλητής Αγγλίας αργά ή γρήγορα, γι’αυτό είμαι εντελώς πεπεισμένος. Φτιάχνει κάτι ιδιαίτερο με τη Liverpool.»

«Αποτελεί κίνητρο και είναι μία καταπληκτική διαφήμιση για τους Γερμανούς προπονητές. Το να προσληφθείς στην Αγγλία δεν είναι εύκολο και τα κατάφερε.»

Παρά το γεγονός ότι ο Klopp έχει πει ότι η Liverpool ίσως να είναι ο τελευταίος πάγκος που θα καθίσει – έχοντας συμβόλαιο ως το 2022 – ο Hitzfeld πιστεύει ότι η Bayern θα αποτελέσει προορισμό του Klopp κάποια στιγμή στην καριέρα του.

«Ο Jurgen Klopp θα είναι πάντα στόχος της Bayern» τόνισε. «Ξέρει την Bundesliga, έγινε πρωταθλητής Γερμανίας. Σκέφτομαι και περιμένω να προπονήσει κάποια στιγμή την Bayern.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com