Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Caulker : «Έχω παλέψει πολύ με την κατάθλιψη»

Caulker : «Έχω παλέψει πολύ με την κατάθλιψη»

Ο Steven Caulker ήρθε πέρυσι τον Ιανουάριο ως δανεικός για να καλύψει κενά εξαιτίας των πολλών τραυματισμών που αντιμετώπιζε η Liverpool στο κέντρο της άμυνας. Είχε 6 εμφανίσεις ενώ στα παιχνίδια απέναντι στις Arsenal και Norwich θα τον θυμάστε πιθανώς διότι είχε μπει στα τελευταία λεπτά ως επιθετικός σαν λύση απόγνωσης από τον πάγκο.

Ο ίδιος ο Caulker σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα Guardian εξήγησε τις λιγοστές εμφανίσεις του με τη Liverpool καθώς είχε ξεκινήσει ένα πρόγραμμα αποθεραπείας μετά από άτακτα και μεθυσμένα αδικήματα που διέπραξε ενώ μίλησε και για τη μάχη του με την κατάθλιψη : « Έχω κάτσει κάποια χρόνια με το να σιχαίνομαι τον εαυτό μου και να σκέφτομαι γιατί δεν μπορώ να είμαι σαν κάθες άλλος. Αυτός ο χρόνος ήταν σχεδόν το τέλος διότι για μεγάλα διαστήματα δεν έβλεπα φως στο τούνελ.» είπε ο Caulker προτού αναφερθεί στο σύντομο διάστημα παραμονής του στο Anfield :

« Κάποιες φορές καθόμουν και έβλεπα μαζί με την αστυνομία και το δικηγόρο μου βίντεο του τι έκανα και δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου. Δεν πίστευα τι άτομο ήμουν. Είναι τόσο δύσκολο να αποδεχτείς  πως ήσουν κάπως έτσι. Στο Liverpool έβγαινα τη νύχτα και με εκβίαζαν άνθρωποι όπως ιδιοκτήτες και μπράβοι πως αν δεν πληρώσω θα βγάλουν την τάδε ιστορία για μένα. Και δεν είχα ιδέα τι είχα κάνει σε αυτά τα blackout. Zήτησα από την ομάδα να επανέλθω για αποθεραπεία διότι δεν μπορούσα να λειτουργήσω. » δήλωσε ο Caulker.

Μία συνέντευξη γενναιότητας για μία πτυχή του κόσμου του ποδοσφαίρου που αντιμετωπίζεται με πολλά ακόμη ταμπού από εξωτερικούς παράγοντες. Και αναφερόμαστε ασφαλώς στην προσωπική ζωή πολλών ποδοσφαιρστών, οι οποίοι δυστυχώς δυσκολεύονται να αποκαλύψουν πράγματα για την προσωπική τους ζωή.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com