Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν φεύγει ο Gomez, παρά το ενδιαφέρον της Brighton

Δεν φεύγει ο Gomez, παρά το ενδιαφέρον της Brighton

Για άλλη μία μέρα, η Brighton συνδέθηκε με δημοσιεύματα γύρω από πιθανή παραχώρηση του κεντρικού αμυντικού της Liverpool, Joe Gomez, με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο. Η νεοφώτιστη στην Premier League ομάδα από τον Νότο καίγεται για ενίσχυση ενόψει της νέας χρονιάς, και ο Joe Gomez είναι ψηλά στην λίστα του προπονητή της Brighton, Chris Hughton, σύμφωνα και με τον ίδιο. Ομως, κάτι τέτοιο μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο αυτή την στιγμή.

Και μπορεί η Daily Mail να έγραφε για συμφωνία για τον δανεισμό του παίκτη για έναν χρόνο, όμως ο έγκυρος James Pearce διέψευσε το εν λόγω δημοσίευμα, λέγοντας πως ο νεαρός στόπερ θα ακολουθήσει την ομάδα στην προετοιμασία.

Φαντάζει δεδομένη η απόφαση του Jurgen Klopp να δώσει μία ευκαιρία στον Joe Gomez, και να τον πάρει μαζί του στην προετοιμασία, πριν αποφασίσει για το μέλλον του.

Μπορεί στον Νότο να τον θέλουν, όμως ξέρουν πως δεν είναι στο χέρι τους. Εξάλλου, υπάρχει και παλιότερο δημοσίευμα του Sky Sports που έκανε λόγο για παραμονή του νεαρού στόπερ, με την υπόσχεση πως θα πάρει ευκαιρίες μέσα στην σεζόν. Όλα αυτά βέβαια εξαρτώνται αρκετά και από την κίνηση της ομάδας στο μεταγραφικό παζάρι, με τον σύλλογο να βρίσκεται ήδη στο κυνήγι για έναν στόπερ υψηλού προφίλ. Προς το παρόν, αυτό το θέμα αναμένεται να παγώσει, καθώς πλησιάζει ο καιρός για την έναρξη της προετοιμασίας.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com