Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «O Keita θέλει να φύγει»

«O Keita θέλει να φύγει»

Την πληροφόρηση ότι ο Naby Keita θέλει να φύγει από την RB Leipzig μετέφερε στους ακολούθους του στο twitter ο Γερμανός δημοσιογράφος Raphael Honigstein. Ο Γερμανός δημοσιογράφος και συγγραφέας, με αρκετά καλή φήμη στην χώρα του αλλά και στην Ευρωπαϊκή σκηνή αποκάλυψε πως ο μέσος από την Γουινέα θέλει να φύγει, όμως η RB Leipzig δεν έχει καμία διάθεση να τον πουλήσει, τουλάχιστον χωρίς να χρειαστεί να «ματώσει» τα ταμεία του υποψήφιου αγοραστή.

«Πριν βγουν όλα εκτός ελέγχου: 1)Έχω πληροφορηθεί ότι ο Keita θέλει όντως να φύγει 2) Η διάθεση της RBL να τον πουλήσει 80 εκατομμύρια € ή να μην τον πουλήσει καθόλου πιστεύω πως είναι πραγματική» ήταν το «τιτίβισμα» του Γερμανού.

Γλυκόπικρα νέα λοιπόν για τον Jurgen Klopp, μιας και από τη μία, ένας από τους βασικούς στόχους του θέλει και ίσως να πιέσει παραπάνω την ομάδα του να τον πουλήσει. Από την άλλη όμως, η ομάδα της Λειψίας έχει «πλάτες» από την Red Bull, και το να μην θέλει να πουλήσει πέρα από μία εξωπραγματική τιμή, έχει πέρα από αγωνιστική (μίας και θέλει να καθιερωθεί στην ελίτ του Γερμανικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου) και οικονομική λογική.

Ο Keita, o οποίος, σύμφωνα με τα στατιστικά είναι ο κεντρικός μέσος με τις περισσότερες επιτυχημένες τρίπλες (83) σε αντίπαλο στα 5 μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, ήταν ένας από τους πλέον βασικούς πρωταγωνιστές των Γερμανών στην πορεία προς τη δεύτερη θέση της Bundesliga τη σεζόν που μόλις τελείωσε, ένω σύμφωνα με φήμες, το επόμενο καλοκαίρι ενεργοποιείται ρήτρα στο συμβόλαιό του ύψους 57 εκατομμυρίων ευρώ.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com