Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Τέλος η… «Objetivo Coutinho»!

Τέλος η… «Objetivo Coutinho»!

Τέλος το ενδιαφέρον για τον Philippe Coutinho από την Barcelona, σύμφωνα με την καταλανική «Sport». H εφημερίδα της Βαρκελώνης, η οποία πριν λίγους μήνες κυκλοφορούσε με το εξώφυλλο «Objetivo Coutivo», δηλαδή «Αποστολή Coutinho» σήμερα επιβεβαιώνει ότι η ομάδα του Ernesto Valverde αποσύρει οριστικά το ενδιαφέρον της για τον μικρό μάγο των «Reds».

Αντ’ αυτού, θα επικεντρωθεί στον Ιταλό Marco Verrati, o οποίος αποτελεί τον διακαή πόθο του «Txingurri» για το κέντρο των «Blaugrana», ενώ σίγουρα μιλάμε και για μία πιο πραγματοποιήσιμη περίπτωση από αυτήν του Coutinho. O Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός των «Reds» ανανέωσε την περασμένη σεζόν το συμβόλαιό του, ενώ θέληση και του ίδιου αλλά και του συλλόγου παραμένει το να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία για κάμποσο καιρό ακόμα.

Έτσι, λαμβάνει οριστικά τέλος ένα σίριαλ στο οποίο ουσιαστικά μεγαλύτερο ρόλο είχαν τα μίντια και οι… διάφοροι παρατρεχάμενοι ήθελαν τον Βραζιλιάνο στην Barcelona, παρά η ομάδα της Καταλωνίας, η οποία περισσότερο φιλολογικό παρά ουσιαστικό ενδιαφέρον είχε για τον παίκτη.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com