Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Μπορεί να πραγματοποιήσει τις φιλοδοξίες του εδώ ο Salah»

Klopp: «Μπορεί να πραγματοποιήσει τις φιλοδοξίες του εδώ ο Salah»

Τις πρώτες δηλώσεις για τον Mohamed Salah έκανε ο Jurgen Klopp στο Liverpoolfc.com , από την Ιμπίθα της Ισπανίας στην οποία παραθερίζει. Ο 24χρονος μέσος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «Reds» και ο Klopp δεν έκρυψε την ικανοποίηση για ένα παίκτη που είχε ξεχωρίσει ήδη από το 2012, όταν εκείνος βρισκόταν στη Βασιλεία.

«Ο Mohamed έχει την τέλεια μίξη εμπειρίας και προοπτικής, είναι ένα πολύ καλό απόκτημα για εμάς» είπε ο Klopp. «Ξέρει την Premier League, έχει εμπειρίες από Champions League και είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της χώρας του.»

«Η απόδοσή του στην Ιταλία ήταν φανταστική και διαθέτει χαρακτηριστικά που θα βελτιώσουν την ομάδα και το ρόστερ μας. Τον ακολουθώ από όταν ξεπετάχτηκε με την ομάδα της Βασιλείας και έχει ωριμάσει σε έναν πολύ καλό παίκτη.»

«Ο ρυθμός του είναι φοβερός, μας δίνει ακόμα περισσότερο κίνδυνο στην επίθεση και είμαστε ήδη δυνατοί σε αυτό το κομμάτι. Μου αρέσει που θα το βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο και θα κάνουμε τα πράγματα πιο ανταγωνιστικά. Το πιο σημαντικό όμως για εμάς είναι ότι είναι πεινασμένος και ανυπόμονος να βελτιωθεί παραπάνω. Πιστεύει αυτό που προσπαθούμε να πραγματοποιήσουμε εδώ στη Liverpool και είναι ιδιαίτερα ζεστός να γίνει μέρος του. Είναι πολύ ενθουσιασμένος για να παίξει μπροστά στον κόσμο μας.»

«Είναι ένας φιλόδοξος παίκτης που θέλει να κερδίσει στο υψηλότερο επίπεδο και ξέρει ότι μπορεί να πραγματοποιήσει αυτές τις φιλοδοξίες του στη Liverpool. Tον καλωσορίζουμε αυτόν και την οικογένειά του στην οικογένεια της Liverpool.«

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com