Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Και στην κορυφή ακόμα ο Carroll!

Και στην κορυφή ακόμα ο Carroll!

Ta 34.3 εκατομμύρια λίρες έφτασε η μεταγραφή του Mohamed Salah από τη Roma στη Liverpool, η οποία ολοκληρώθηκε με κάθε επισημότητα απόψε. Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός πήγαινε πρόσω ολοταχώς για να αποτελέσει την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου, όμως τελικά, το νήμα έδειξε 2η θέση!

Με τις τρέχουσες συναλλαγματικές αξίες μεταξύ ευρώ και λίρας να φέρνουν το ποσό που λαμβάνει η Roma (πλην των μπόνους, τα οποία δεν προσμετρούνται) στις 34.3 εκατομμύρια λίρες, η μεταγραφή είναι γύρω στις 700.000 λίρες κάτω από το ποσό που δαπανήθηκε για τον παίκτη που έχει συνδέσει το όνομά του όσο λίγοι με την λέξη «απογοήτευση», τον Andy Carroll! O θηριώδης Άγγλος επιθετικός κόστισε 35 εκατομμύρια λίρες τον Ιανουάριο του 2011, σε μία κίνηση που στη Liverpool σίγουρα κλαίνε ακόμα. Έτσι, ο Andy Carroll έχει για την ώρα ακόμα θέση στα βιβλία των ρεκόρ του συλλόγου.

Από την άλλη, ο Salah με αυτή του την μεταγραφή γίνεται στο νήμα ο ακριβότερος Αφρικανός ποδοσφαιριστής στην ιστορία, μιας και ξεπέρασε τον Sadio Mane για κάτι λιγότερο από μισό εκατομμύριο! O Σενεγαλέζος κόστισε στους Reds 34 εκατομμύρια λίρες, ελάχιστα παρακάτω από τον Mohamed Salah.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com