Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Χιονοστιβάδα» ονομάτων από τη Mirror/ Σπάει πάλι το ρεκόρ μετεγγραφής;

«Χιονοστιβάδα» ονομάτων από τη Mirror/ Σπάει πάλι το ρεκόρ μετεγγραφής;

Μετά το αίσιο τέλος της υπόθεσης Salah (εκτός αν προκύψει κάτι δραματικό στα ιατρικά τεστ του παίκτη) η Liverpool αναμένεται να κινηθεί για να προσθέσει τα επόμενα κομμάτια του αγωνιστικού της παζλ για τη σεζόν 2017/2018.

Πρώτος στόχος πλέον είναι ασφαλώς ο Naby Keita της Leipzig ωστόσο ενδέχεται να χρειαστεί ένα ποσό κοντά ή πάνω από τα 50.000.000 για να πείσει τους Γερμανούς να κουβεντιάσουν. Η Mirror αναφέρει ως εναλλακτική τον Leon Goretzka της Schalke, έναν παίκτη που ομολογουμένως ταιριάζει πολύ στα θέλω του Klopp και θα μπορούσε από αυτή την άποψη να αποτελέσει εναλλακτική.

Αναφορικά με το θέμα του κεντρικού αμυντικού, το δημοσίευμα δεν θεωρεί τελείως νεκρή την υπόθεση Van Dijk ωστόσο θα πρέπει να υποκινηθεί δραστηριότητα πρώτα από τη μεριά του Ολλανδού αμυντικού. Εναλλακτικά το δημοσίευμα αναφέρει ως ισάξιες οικονομικά λύσεις εκείνες των Bonucci, Koylibaly , Jerome Boateng.

Και τέλος σίγουρο πρέπει να θεωρείται πως θα αποκτηθεί και ένας αριστερός μπακ χωρίς να σημαίνει πως οι μετεγγραφές θα τελειώσουν εκεί. Τα ονόματα των Robertson και Tierney της Celtic έχουν απασχολήσει και δεν αποκλείεται η θέση αυτή να καλυφθεί κατά την εκτίμησή μας απο Βρετανό παίκτη.

Εν πάση περιπτώσει το θέμα Salah είναι μόνο η αρχή. Μείνετε στο liverpool.gr συντονισμένοι για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση διότι φαντάζει σχεδόν βέβαιο πως οι Reds θα σπάσουν στο ίδιο καλοκαίρι 2 ή 3 φορές το ρεκόρ πλέον δαπανηρής μετεγγραφής τους.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com