Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φαίνεται να ολοκληρώνεται του Salah

Φαίνεται να ολοκληρώνεται του Salah

Αυτή η εβδομάδα ήταν ομολογουμένως από τις πιο νωθρές εβδομάδες στο μεταγραφικό κομμάτι για την Liverpool έως τώρα, μετά τον μεταγραφικό πυρετό των προηγούμενων εβδομάδων. Το φιάσκο με την υπόθεση Van Dijk ουσιαστικά πάγωσε πολλά θέματα, καθώς η ομάδα έμεινε εκτεθειμένη και κλήθηκε να υποχωρήσει, ενώ οι διαπραγματεύσεις με την Roma πάγωσαν προσωρινά. Προσωρινά, γιατί τις τελευταίες ώρες φαίνεται να έχει αναθερμανθεί το ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων έχουν ενταθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο, με την Liverpool να δείχνει διατεθειμένη να ανεβάσει την προσφορά της και να φέρει τον παίκτη στο Merseyside. Σύμφωνα με τον Αιγύπτιο δημοσιογράφο του αγγλόφωνου αιγυπτιακού σαιτ Kingfut, Hady Elmedany, ο Salah ανέβαλλε την επίσκεψή του στην γενέτειρά του, Tada, καθώς οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Liverpool και Roma επιταχύνονται, ενώ ο Matteo Pedrosi του CalcioMercatto μιλάει κι εκείνος για αυξημένη προσφορά της Liverpool, ύψους 35 εκατομμυρίων λιρών με μπόνους. Η τελευταία είδηση αναπαράγεται και από την Daily Mail, λέγοντας παράλληλα πως η Roma έριξε τις απαιτήσεις της, και μια συμφωνία είναι πολύ πιθανόν να επιτευχθεί εντός των επόμενων ωρών.

Αν ισχύουν τα παραπάνω δημοσιεύματα, πάντα με την δέουσα επιφύλαξη, τότε θα μιλάμε για την δεύτερη μεταγραφή μας και για μία ακόμα δικαίωση του liverpool.gr, που μιλούσε για μεταγραφή με ένα ποσό κάπου στην μέση. Βέβαια, κάποιοι το πήγαν παραπέρα, λέγοντας πως ο παίκτης θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις εντός της εβδομάδας. Αναμένουμε να επιβεβαιωθούν οι παραπάνω ειδήσεις από κάποιο σοβαρό αγγλικό μέσο.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com