Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Souness : «Έλειψε στην ομάδα ο Henderson»

Souness : «Έλειψε στην ομάδα ο Henderson»

Ο Jordan Henderson αγωνίστηκε τελευταία φορά στη σεζόν 2016/2017 μόλις στις 11 Φεβρουαρίου στο παιχνίδι απέναντι στην Tottenham Hotspur. Έκτοτε παρέμεινε στα πιτς για γνωστούς λόγους. Μία απουσία που φάνηκε πως στοίχισε στη Liverpool σύμφωνα με τον θρύλο της ομάδας, Graeme Souness.

« Αγωνιστικά τους έλιψε πάρα πολύ. Δεν προίστασαι πάντα στο παιχνίδι. Όποια ομάδα και να είσαι δεν έχεις τον έλεγχο όλη την ώρα. Και είναι πολύ καλός στο να περνά πάσες ή να κινείται εκεί που δεν θέλει ο αντίπαλος. Νομίζω έχει βελτιώσει και την τεχνική του. Πλέον μπορεί να παίξει και κοντά και να ανοίξει το παιχνίδι μακριά. Αδιαμφισβήτητα, όταν ήταν καλά ξεκινούσε από αυτόν η ενδεκάδα.» δήλωσε προτού αναφερθεί και στο νέο ρόλο του αρχηγού της ομάδας στη θέση του αμυντικού μέσου :

« Είναι πολύ αθλητικός  και όταν ζητάς από κάποιον να παίξει εκεί δεν χρησιμοποιεί κυρίως την αθλητικότητά του. Πρέπει να είναι πειθαρχημένος, να σκέφτεται πρώτα αμυντικά και να διαβάζει καλά το παιχνίδι. Πρέπει όταν χάνει η ομάδα σου τη μπάλα να σκέφτεσαι και τώρα που μπορεί να προκύψει κίνδυνος;» δήλωσε ο Souness στο επίσημο site της ομάδας.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com