Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Liverpool και Valencia για αριστερό μπακ της Santos;

Liverpool και Valencia για αριστερό μπακ της Santos;

Ακόμα ένας παίκτης έρχεται να προστεθεί στην μεγάλη λίστα με τους υποψήφιους αριστερούς μπακ, καθώς η Liverpool ψάχνεται για να ξεφορτωθεί τον Moreno, ενώ ο Milner φέτος αγωνίστηκε κατ’ ανάγκη στην θέση.

Το όνομά του, Zeca. Και όχι, δεν μιλάμε για τον πολιτογραφημένο Έλληνα, μέσο του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας, αλλά για τον 23χρονο αριστερό μπακ της Santos. Σύμφωνα με την… ισπανική AS, ο παίκτης φέρεται να έχει προταθεί στην Valencia, όμως υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από την Liverpool. Επίσης, αναφέρεται και η Benfica ανάμεσα στο υποψήφιους μνηστήρες, όμως είναι αρκετά πίσω σε σχέση με τα 12 εκατομμύρια λίρες που ζητάει η Santos για τον παίκτη.

Αν και ο παίκτης βρισκόταν στην Ολυμπιακή ομάδα της Βραζιλίας που κατέκτησε το χρυσό πέρυσι, όντας ένας εκ των διακριθέντων της Selecao, ενώ παρουσιάζει καλά χαρακτηριστικά για την Premier League (παίζει και με τα δύο πόδια, συγκλίνει, μπορεί να παίξει όλη την πλευρά, σεντράρει), δεν βλέπουμε ως εφικτό σενάριο να ασχοληθεί με την περίπτωση του ο Jurgen Klopp. Αν προστεθεί το γεγονός πως το 30% των δικαιωμάτων του ανήκει σε τρίτους, σίγουρα θα μιλάμε για μία ιδιόρρυθμη περίπτωση που περισσότερο μπελά θα μυρίζει.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com