Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Με Gotze και Lewandowski το πάρτι γενεθλίων του Klopp

Με Gotze και Lewandowski το πάρτι γενεθλίων του Klopp

Χθες ήταν τα γενέθλια του Klopp, και ο ίδιος δεν θα μπορούσε να μην τα γιορτάσει με ιδιαίτερο τρόπο. Οπότε, επέστρεψε στην Γερμανία και διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι στο Dagobertshausen Hall του Marburg, με αρκετούς καλεσμένους.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονταν και οι Mario Gotze και Robert Lewandowski, οι οποίοι δεν μπορούσαν να λείπουν από τα γενέθλια του κόουτς που τους ανέδειξε. Απών ήταν ο Mats Hummels, ο οποίος ωστόσο είχε σημαντικό λόγο, καθώς εκείνη την μέρα είχε επέτειο γάμου. «Αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να έλειπα» είπε ο Γερμανός στόπερ.

Ο Γερμανός προπονητής καλωσόρισε τους καλεσμένους του δίπλα στην μητέρα του, Elisabeth, και στην γυναίκα του, Ulla, ενώ στο πάρτι έπαιξε μουσική το γερμανικό ροκ συγκρότημα Die Toten Hosen.

«Ένα τυπικό πάρτυ Klopp» όπως ανέφερε η Bild χαρακτηριστικά, ενώ δεν μας είναι γνωστό αν παρέστη κάποιος παίκτης από τους Reds, χωρίς να σημαίνει κάτι αυτό, αφού οι περισσότεροι βρίσκονται σε διακοπές.

Επίσης, να αναφέρουμε πως ο Klopp φορούσε μπλε κουστούμι, άσπρη μπλούζα και άσπρα αθλητικά παπούτσια, κι εμείς δεν θα κάνουμε τίποτα άλλο από το να υποκλιθούμε στην άψογη στυλιστική επιλογή του Kloppo. Αναμένουμε φωτογραφίες!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com