Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Δεν χάνει την πίστη του ο Stewart

Δεν χάνει την πίστη του ο Stewart

Αποφασισμένος να παλέψει για περισσότερο χρόνο συμμετοχής στη Liverpool δηλώνει ο 23χρονος μέσος της ομάδας μας, Kevin Stewart. O Stewart έχασε πολύ καιρό με προβλήματα τραυματισμών κατά τη σεζόν 2016-2017 ωστόσο αυτό δεν του στερεί την ελπίδα του για την επόμενη χρονιά :

« Ο στόχος μου είναι να πάρω ευκαιρίες, να είμαι υγιής και να έτοιμος όταν μου δοθούν. Την επόμενη χρονιά θα υπάρχουν πολλά παιχνίδια, ειδικά αν προκριθούμε στο Champions League oπότε θέλω μόνο να μείνω γερός, να δουλέψω σκληρά και θα δούμε τι θα φέρει η χρονιά. Αυτό το πράγμα με κάνει να συνεχίζω. Το έχω ξανακάνει άρα ξέρω πως είναι πιθανό. Βλέπω πως προπονούμαι με φανταστικούς παίκτες και είναι πολύ δύσκολο να τους συναγωνιστείς αλλά κρατάω την πίστη μου διότι το έχω περάσει ξανά.» δήλωσε ο Stewart στο επίσημο site της ομάδας.

Βέβαια, να πούμε σε αυτό το σημείο, πως αν έρθει κάποια πρόταση κοντά στα 10.000.000 λίρες για τον παίκτη και ίσως με λίγα λιγότερα χρήματα, δύσκολα θα παραμείνει ο παίκτης και την επόμενη χρονιά.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com