Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επανένωση Silva – Markovic στα σκαριά;

Επανένωση Silva – Markovic στα σκαριά;

Ο Lazar Markovic είναι ένας παίκτης που πιθανότατα θα αποχωρήσει το καλοκαίρι, αρκεί η Liverpool να λάβει ένα ικανοποιητικό ποσό για την παραχώρηση του Σέρβου. Ήδη πολλές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη, και ανάμεσα σε αυτές φέρεται να βρίσκεται η Watford.

Η νέα ομάδα του Marco Silva, πρώην προπονητή της Hull City, σύμφωνα με την τοπική Telegraph Watford, έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον παίκτη και μπορεί να κινηθεί για την απόκτηση του το καλοκαίρι. Οι δύο τους είχαν συνεργαστεί φέτος στην Hull, και ο Marco Silva δείχνει να μη έχει ξεχάσει τον παλιό παίκτη του, θέλοντας να συνεχίσουν την συνεργασία τους. Η Mirror, ως συνήθως, το πάει λίγο πιο πέρα, κάνοντας λόγο για πρόθεση της Liverpool να ζητήσει περισσότερα από 20 εκατομμύρια λίρες για τον παίκτη, δηλαδή όσα ξόδεψε για να τον αποκτήσει από την Benfica το 2014. Όμως, θα ήταν μια αισιόδοξη προσέγγιση, καθώς ο παίκτης έχει ιστορικό τραυματισμών και λίγες συμμετοχές με την πρώτη ομάδα – χωρίς να αμφισβητεί κανείς το ταλέντο του.

Πάντως, μία ενδεχόμενη πώληση του Markovic θα εφοδίαζε τον Klopp με παραπάνω λεφτά στο μεταγραφικό παζάρι, οπότε η Liverpool θα ήταν ανοιχτή στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει έναν παίκτη που ούτως ή άλλως ψάχνεται να διώξει.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com