Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Πόρτα» στην Huddersfield για Ward

«Πόρτα» στην Huddersfield για Ward

ward

Το «Όχι» της Liverpool σε προσέγγιση για αγορά του Danny Ward εισέπραξε η Huddersfield Town! H νεοφώτιστη ομάδα, η οποία είχε στο ρόστερ της ως δανεικό τον Ουαλό τερματοφύλακα των «Reds», ο οποίος μάλιστα ήταν και ένας από τους πρωταγωνιστές της απρόσμενης ανόδου των «Terriers», θέλει να κρατήσει επί μονίμου βάσεως τον νεαρό παίκτη, όμως η απάντηση της Liverpool σε αυτό ήταν ξεκάθαρη: Ο παίκτης δεν είναι προς πώληση.

O 23χρονος θα γυρίσει στο Melwood τον επόμενο μήνα για να ενσωματωθεί κανονικά ως ο τρίτος τερματοφύλακας της ομάδας στην προετοιμασία των «Reds», αν και θέλησή του είναι να μείνει στην ομάδα του Wagner, ώστε να βελτιωθεί και να πάρει αγωνιστικά λεπτά, καθώς ο ρόλος του ως τρίτου τερματοφύλακα στην ομάδα της Liverpool δεν εγγυάται τίποτα από τα δύο. Ο Klopp πάντως έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον τερματοφύλακα, κάτι που σημαίνει πως αν υπάρχει περίπτωση να φύγει, αυτό θα γίνει μόνο με δανεισμό και μόνο σε ομάδα που εγγυάται την συμμετοχή του παίκτη σε αγώνες.

Το αν θα του δοθούν ευκαιρίες να κερδίσει κάτι παραπάνω από το να… «κληρονομήσει» τον ρόλο που είχε ο Alex Manninger τη σεζόν που τελείωσε πριν λίγες εβδομάδες είναι κάτι που μένει να δούμε αν και το πιο πιθανό σενάριο είναι να συμμετέχει συχνότερα με την ομάδα της U23 και να λειτουργεί συμπληρωματικά στο ρόστερ της πρώτης ομάδας, καθώς ούτε ο Simon Mignolet, ούτε ο Loris Karius αναμένεται να αποχωρήσουν ή να «πέσουν» ξαφνικά στα μάτια του Klopp. To πιθανότερο σενάριο πάντως, είναι ότι αν παρθούν αποφάσεις σχετικά με την παραχώρηση εκ νέου ως δανεικού του Ward, αυτό να γίνει μετά την προετοιμασία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν μείνει στο ρόστερ ο Ward, θα μιλάμε για μία αρκετά ανταγωνιστική τριπλέτα τερματοφυλάκων, καθώς η κατάσταση αλλά και τα κίνητρα του 23χρονου Ουαλού είναι εκ διαμέτρου αντίθετα με αυτά του Alex Manninger.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com