Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Μάχη με Arsenal για Kjaer ;

Μάχη με Arsenal για Kjaer ;

Με την Liverpool φαινομενικά να έχει βγει εκτός μάχης για την απόκτηση της υπογραφής του van Dijk-αν και για κάποιους αυτό δεν ισχύει, δεν είναι περίεργο που το όνομα της ομάδας έχει συνδεθεί με όλους σχεδόν τους διαθέσιμους κεντρικούς αμυντικούς στην Ευρώπη!
Σύμφωνα λοιπόν με τις ειδήσεις από τη γείτονα χώρα, οι Fanatik, Turks Voerbal και άλλους η Fenerbahce απέρριψε την πρόταση των Κανονιέρηδων για τον αμυντικό της.
Η Arsenal πρόσφερε πάνω από 10 εκ. λίρες.
Αυτή η είδηση ανοίγει τον δρόμο για την Liverpool σύμφωνα με τους Τούρκους, οι οποίοι εκτιμούν ότι οι Κόκκινοι θα έδιναν κατευθείαν θέση στο Kjaer, στην αρχική ενδεκάδα, μετατοπίζοντας έτσι τον Lovren σε 3ο στην τάξη αμυντικό.
Από την άλλη η Arsenal σύμφωνα με τις ίδιες αναλύσεις θέλουν τον παίκτη ως τρίτη ή τέταρτη επιλογή, συνεπώς η προσφορά της Liverpool-για τον παίκτη τουλάχιστον, θα φαινόταν πιο δελεαστική, αν οι Κόκκινοι αποφάσιζαν να κάνουν την κίνηση!
Η αλήθεια βέβαια είναι ότι ο Simon Kjaer δεν αποτελεί το plan Β της Liverpool για την περίπτωση αποτυχίας στη μεταγραφή van Dijk, ενώ σίγουρα δεν αποτελεί επιλογή προτεραιότητας και για την Arsenal.
Στη σωστή τιμή βέβαια ο παίκτης θα μπορούσε να αποκτηθεί αφού θα έδινε κάλυψη στον πάγκο!
Περισσότερες πιθανότητες όπως και να έχει συγκεντρώνει η περίπτωση του να δούμε τον Kjaer με τα χρώματα της Brighton!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com