Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «O Mane είναι εξίσου σημαντικός ! »

«O Mane είναι εξίσου σημαντικός ! »

Σύμφωνα με τον Robbie Fowler o Sadio Mane είναι το ίδιο σημαντικός για την Liverpool όσο και ο Philippe Coutinho! Και οι δύο μοιράστηκαν την κορυφή των top scorers της Liverpool με 13 τέρματα ο καθένας, καθώς η ομάδα τους σφράγισε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League!

«H Liverpool είναι ευλογημένη να έχει στις τάξεις της μερικούς απίστευτους παίκτες. Τόσο ο Mane όσο και ο Coutinho ξεχώρισαν φέτος. Αλλά αυτός που φάνηκε κάπως παραπάνω ήταν ο Mane.  Όχι μόνο σκοράρει αλλά αποτελεί και την έμπνευση κάθε καλής προσπάθειας της ομάδας. Θέλουμε η ομάδα να παίζει εκπληκτικό ποδόσφαιρο ,γι ‘αυτό και είναι εξίσου σημαντικός οπότε χρειάζεται να τον έχουμε πάντα στην κορυφή των δυνατοτήτων του. Από την άλλη ο Coutinho έχει πλέον 2-3 χρόνια που είναι εξαιρετικός. » είπε.
«Ο αντικειμενικός στόχος την περασμένη σαιζόν ήταν να προκριθούμε στο Champions League.Θα ήταν ιδανικό να κατακτούσαμε το πρωτάθλημα αλλά από κάποιο σημείο και μετά έγινε προφανές ότι δεν θα τα καταφέρναμε. Νομίζω ότι στην ομάδα όχι μόνο χρειάζεται αλλά και επιβάλλεται να βρίσκεται εκεί πάνω, και οι προσδοκίες κάθε σαιζόν θα είναι πάντα πολύ υψηλές. Την περασμένη σαιζόν η ομάδα δεν παρουσιάστηκε τόσο δυνατή όσο θα ήθελαν οι οπαδοί μας, αλλά είμαι σίγουρος ότι το καλοκαίρι θα προσθέσουμε κάποιους παίκτες στο roster. Είναι όμως σημαντικό να κρατήσουμε τους παίκτες που έχουμε ήδη και μετά να προσθέσουμε.» ολοκλήρωσε , αναφερόμενος προφανώς στις φήμες που θα ήθελαν τον Coutinho στη Barcelona.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com