Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ανησυχεί για Sakho, ο Steve Nicol!

Ανησυχεί για Sakho, ο Steve Nicol!

Ο πρώην θρυλικός αμυντικός των Κόκκινων ανησυχεί με την πιθανότητα επιστροφής του Mamadou Sakho στους Κόκκινους και ότι θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία τους στο πρωτάθλημα!
Παρ’ όλο που ο Γάλλος ξόδεψε αρκετούς μήνες στην Crystal Palace, μάλιστα βρέθηκε και στη λίστα των παικτών της σαιζόν για την Λονδρέζικη ομάδα, το μέλλον του ως προς ποια θα είναι η ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του είναι αβέβαιο!
Ο Steve Nicol ανησυχεί λοιπόν με το ενδεχόμενο της «μόνιμης επιστροφής του Γάλλου στους Κόκκινους, δηλώνοντας: «Υπάρχει μια πιθανότητα ο Sakho να επιστρέψει εδώ.Αν δεν κάνουν μεταγραφές τότε μάλλον θα τον κρατήσουν κι αν νομίζετε ότι αυτός θα είναι ο σωτήρας μας τότε έχετε πρόβλημα!»
Η αλήθεια βέβαια είναι ότι η Liverpool έχει πλέον περισσότερο βάθος στην άμυνα, απ’ ότι την χρονική περίοδο που «εξορίσθηκε» ο Sakho ακόμα κι αν δεν υπογράψει κανένα κεντρικό αμυντικό.
Οι Ragnar Klavan και Joe Gomez είναι οι αντικαταστάτες των Joel Matip και Dejan Lovren.
Ο Nicol πάντως ελπίζει ότι τους επόμενους μήνες οι Κόκκινοι θα καταφέρουν να φέρουν στο Anfield ένα δυνατό κεντρικό αμυντικό!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com