Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Εντός έδρας» τα πρώτα φιλικά!

«Εντός έδρας» τα πρώτα φιλικά!

Πριν αποχωρήσει για το Χονγκ Κονγκ, για να αγωνιστεί στο Premier League Asia Trophy, η Liverpool θα δώσει τουλάχιστον δύο φιλικά εντός Βρετανίας, σε περιοχές πλησίον του Merseyside.

Το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας θα δοθεί στο γειτονικό Wirral, απέναντι στην Tranmere Rovers, ομάδα της Conference, και το δεύτερο φιλικό θα δοθεί λίγο πιο βόρεια, στο Wigan, απέναντι στην τοπική ομάδα, ενώ υπάρχουν σκέψεις και για τρίτο φιλικό, απέναντι στην Preston North End.

Η ομάδα θα ξεκινήσει την προετοιμασία της μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, πριν ταξιδέψει για το Χονγκ Κονγκ στις 17, για να αγωνιστεί στο Premier League Asia Trophy, όπου θα αντιμετωπίσει την Crystal Palace και μια εκ των Leicester City και West Brom, τρεις μέρες μετά το ματς με την Crystal Palace. Ο μήνας θα κλείσει με ένα φιλικό στο Βερολίνο απέναντι στην Herta Berlin, για τον εορτασμό των 125 χρόνων που έκλεισαν φέτος και οι δύο ομάδες. Σίγουρα υπάρχουν πολλά τεστ για την ομάδα μας, για να μετρήσει δυνάμεις, αδυναμίες (πέρα από τις ήδη υπάρχουσες) και να τις καλύψει.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com