Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Και η United για Martins;

Και η United για Martins;

Έναν ισχυρό αντίπαλο στο παιχνίδι της απόκτησης του Gelson Martins αποκαλύπτει και προσθέτει η πορτογαλική εφημερίδα, Ο’Jogo.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η αιώνια αντίπαλος της Liverpool, Manchester United ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Gelson Martins από τη Sporting Lisbon. Όπως σας αποκαλύψαμε πρώτοι από το liverpool.gr, η Liverpool εδώ και κάποιες μέρες βρίσκεται σε συζητήσεις με τα «Λιοντάρια» ώστε να τα πείσει να παραχωρήσουν τον παίκτη με ένα ποσό κοντά στα 40-45.000.000 ευρώ. Ο παίκτης έχει ρήτρα αποδέσμευσης κοντά στα 60 εκατομμύρια, ωστόσο οι Reds έχουν την πεποίθηση πως η οικονομική θέση των Πορτογάλων μπορεί να λειτουργήσει υπέρ τους.

Βέβαια, αν η United μπει στο παιχνίδι, η κατάσταση ίσως ζορίσει καθώς σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα μετά τη διαφαινόμενη αδυναμία απόκτησης του Antoine Griezmann, ο Jose Mourinho στρέφει τα φώτα του στον νεαρό εξτρέμ της Sporting.

Μένει να δούμε αν όντως θα έχουμε κούρσα για 2 άλογα ωστόσο είτε έτσι είτε αλλιώς αναμένονται σίγουρα εξελίξεις μετά το Σαββατοκύριακο.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com