Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιστροφή στην Gremio επιθυμεί ο Lucas

Επιστροφή στην Gremio επιθυμεί ο Lucas

Ένα από τα πιο συζητημένα θέματα ανάμεσα στους Reds έφερε ξανά στην επιφάνεια ο Lucas Leiva, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Βραζιλίας. Ο Βραζιλιάνος μέσος βρίσκεται δέκα χρόνια στην ομάδα μας, και πολλή κουβέντα έχει γίνει γύρω από το θέμα της παραμονής του ή όχι στην ομάδα. Προς το παρόν, εκείνος άνοιξε την πόρτα, εκφράζοντας την επιθυμία του να επιστρέψει στην Gremio, χωρίς να σημαίνει απαραίτητα πως θα γίνει άμεσα, ενώ αποκάλυψε πως τον Γενάρη είχε πρόταση από την Gremio, όμως έμεινε γιατί ήθελε να κλείσει δέκα χρόνια στην ομάδα.

«Υπήρχε πρόταση, όμως ήθελα να κλείσω δέκα χρόνια στην ομάδα. Τώρα που η περίοδος ξεκίνησε, είχαμε μια συζήτηση, αλλά όχι τίποτα επίσημο. Δεν κρύβω την επιθυμία μου να επιστρέψω, όμως υπάρχουν πολλοί παράγοντες (σ.σ. γύρω από την υπόθεση)»

Εκτιμούμε πως η Liverpool θα αφήσει τον παίκτη να φύγει, με μία συμφωνία η οποία θα είναι καλή για τον σύλλογο και τον παίκτη. Επίσης, υπάρχει ενδιαφέρον από τις Besiktas και Brighton, όμως η επιθυμία του παίκτη είναι ήδη γνωστή.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com