Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Δεν βιάζεται να ακολουθήσει τον Gerrard o Carragher

Δεν βιάζεται να ακολουθήσει τον Gerrard o Carragher

Στην παραδοχή ότι δεν βιάζεται να ακολουθήσει τα βήματα του Steven Gerrard στην προπονητική προχώρησε ο Jamie Carragher, ο οποίος όμως αποκάλυψε ότι βρέθηκε μία ανάσα από το προπονητικό τιμ της ομάδας το 2012!

Ο Steven Gerrard αναμένεται να ξεκινήσει και επίσημα τη δουλειά του ως προπονητής της U18 το καλοκαίρι, ενώ ο Carragher ακολούθησε διαφορετική καριέρα, αυτή του τηλεσχολιαστή στο Sky Sports. Βέβαια, παραλίγο να ήταν κι αυτός στον ίδιο δρόμο, όπως δήλωσε στο podcast «Anfield Extra».

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν θα είμαι ποτέ κάποιος που θα πει ότι θα λάτρευε να γυρίσει στη Liverpool λες και ζητιανεύει για δουλειά ή το οτιδήποτε. Είπα στη Liverpool ότι αποσύρομαι ένα χρόνο πριν το κάνω και μετά δεν υπήρξε τίποτα. Δεν είναι κριτική, γιατί για να έχω εγώ κάπου δουλειά κάποιος άλλος πρέπει να χάσει τη δικιά του, δεν είναι ότι μπορείς να δημιουργείς θέσεις για ανθρώπους με το έτσι θέλω.»

«Δεν ξέρω αν ο κόσμος το ξέρει αλλά όταν ο Kenny ήταν προπονητής και εγώ ήμουν μία μέσα και μία έξω απ’την ομάδα, εκείνο το καλοκαίρι ρώτησα αν μπορούσα να γίνω «σκιά» του στην προετοιμασία. Θα πήγαινα σε συναντήσεις  και μιας και δεν έπαιζα και κάθε βδομάδα, θα έβλεπα πως οργάνωνε την κάθε προπόνηση και τέτοια πράγματα. Είπε ναι, αλλά μετά έφυγε.»

«Μετά ήρθε ο Rodgers, τον ρώτησα το ίδιο και είπε ‘ναι’. Εξαιρετικά σκέφτηκα. Γιατί είναι καλά το να λες ότι θες να γίνεις κοουτς, αλλά ακόμα και ο Gerrard, δεν το χει κάνει ποτέ και όταν ξεκινήσει σε έξι μήνες μπορεί να σκεφτεί ότι δεν είναι γι’αυτόν. Έτσι και εγώ, ήθελα να δω ένα χρόνο με τον Brendan αν θα κολλήσω το ‘μικρόβιο’ και να αποφασίσω με το τέλος της σεζόν. Αλλά τελικά άλλαξε γνώμη και επέλεξε τον Mike Marsh από την ακαδημία. Κανένα πρόβλημα μεν, αλλά πάντα σκέφτομαι πως θα δούλευε αυτό και αν θα μου κολλούσε το μικρόβιο της προπονητικής.»

«Κάποιες φορές σκέφτομαι ότι έχω ποδοσφαιρικό μυαλό και θα ήταν κρίμα να μην περάσει πουθενά αυτό. Αλλά όποιος θέλει να ακούσε, απλά ας δει το Monday Night Football!»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com