Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ενδέχεται να αφήσει τη Leipzig o Forsberg

Ενδέχεται να αφήσει τη Leipzig o Forsberg

Πέρα του Naby Keita της Leipzig, που αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο του Jurgen Klopp, δύο άλλοι παίκτες της Red Bull Leipzig που έχουν συνδεθεί με τη Liverpool είναι ο επιθετικός Timo Werner και ο Σουηδός εξτρέμ Emil Forsberg.

O μάνατζερ του Σουηδού μέσου δήλωσε πως ο πελάτης του δεν αποκλείεται να αφήσει το γερμανικό σύλλογο ώστε να αγωνιστεί σε σύλλογο μεγαλύτερου βεληνεκούς : « Η Leipzig ξέρει  πως ,αν θέλει να κρατήσει τον Emil, πρέπει να παραμείνει συνέχεια χαρούμενος. Δεν θα σχολιάσω ποτέ κάτι για το ποιες ομάδες τον θέλουν αλλά τον θέλουν μεγάλες ομάδες. Έχει ξεπληρώσει την ομάδα του 10 φορές και ίσως είναι η ώρα να δοκιμάσει τον εαυτό του σε με μεγαλύτερη ομάδα. Αν η Red Bull θέλει να είναι στη μάχη, θα πρέπει να το δείξει. Ακόμη και αν έχει καλό συμβόλαιο, δεν είναι στα ύψη των μεγαλύτερων συλλόγων.» δήλωσε ο Hasan Cetinkaya.

Οι δηλώσεις αυτές συνιστούν στα μάτια μας  μία εξόφθαλμη προσπάθεια ενός ατζέντη να εξασφαλίσει συμφωνία με καλύτερους όρους συμβολαίου για τον πελάτη του χώρια του εάν πράγματι υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίκτη από άλλες ομάδες. Εξάλλου, σε πρώτο πλάνο για τη Liverpool παραμένει όπως σας έχουμε μεταφέρει ο Mohamed Salah, με τις εξελίξεις για τον Αιγύπτιο να αναμένονται άμεσα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com