Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Νέα ενίσχυση για την U18 με τον Raitanen!

Νέα ενίσχυση για την U18 με τον Raitanen!

Σε μεταγραφικό οίστρο βρίσκεται η U18 του συλλόγου! Η ομάδα του Steven Gerrard ενισχύθηκε με τον 3ο παίκτη μέσα σε 3 ημέρες, καθώς ολοκλήρωσε την απόκτηση του 16χρονου Patrik Raitanen! O Φινλανδός παίζει κεντρικός αμυντικός και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας στη θέση του. Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην FC Jazz, ομάδα της πόλης Pori της Φινλανδίας.

Ο Φινλανδός μάλιστα δεν άργησε να εκφράσει τη χαρά του για την μετακίνηση αυτή, γράφοντας στο twitter: «Η πιο περήφανη στιγμή της καριέρας μου και ελπίζω να έρθουν ακόμα περισσότερες! Δεν μπορώ να περιμένω να αρχίσει η νέα σεζόν!»

H Liverpool θυμίζουμε ότι βρίσκεται σε τιμωρία από την FA, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπογράψει παίκτες κάτω των 18 που βρίσκονται σε ομάδες του Βρετανικού ποδοσφαιρικού συστήματος. Γι’ αυτόν τον λόγο και όλες οι μεταγραφικές κινήσεις της Ακαδημίας επικεντρώνονται σε… παιδομάζωμα από άλλες χώρες, με τους Varesanovic, Tagseth και Raitanen να προέρχονται από τη Βοσνία, τη Νορβηγία και τη Φινλανδία αντίστοιχα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com