Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Σκοράρεις απέναντι στη Liverpool; Μετεγγραφή!

Σκοράρεις απέναντι στη Liverpool; Μετεγγραφή!

Τι χρειάζεται κανείς για να πάει σε μία ομάδα όπως η Liverpool ; Σίγουρα ποιότητα, σκληρή δουλειά και άλλα πολλά. Μήπως ένα από αυτά είναι και το να σκοράρεις απέναντί της ως αντίπαλος; Ένα γεγονός που ψιθυρίζεται καφενιακά ,αν θέλετε, μεταξύ των φίλων της ομάδας έχει πλέον και στατιστική αποτύπωση. Οι περισσότεροι παίκτες που έρχονται στην ομάδα από την Premier League σκόραραν προηγουμένως απέναντι στη Liverpool!

Από το 2009 και μετά, η Liverpool απέκτησε 19 παίκτες από το πρωτάθλημά της (οι νεαροί και οι τερματοφύλακες είναι εκτός λίστας) και μόλις 5 από αυτούς δεν σκόραραν και εκείνοι ήταν οι Joe Allen, Adam Lallana, Jordan Henderson, Craig Bellamy και Jose Enrique. Παίκτες όπως ακόμη και ο Paul Konschesky και οι Nathan Clyne  είχαν σκοράρει απέναντι στη Liverpool πριν έρθουν στο Anfield ενώ πιο πρόσφατα παραδείγματα αποτελούν οι Gini Wijnaldum και Sadio Mane.

Δεν υπονοούμε ασφαλώς πως αυτό αποτελεί τακτική της Liverpool στην στρατολόγηση των παικτών ωστόσο αποτελεί ένα γεγονός που αξίζει να καταγραφεί πέρα πλέον και από την παραφιλολογία μεταξύ των φίλων της ομάδας῎

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com