Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Θα γίνει κορυφαίος ο Trent»

«Θα γίνει κορυφαίος ο Trent»

Μέλι στάζει το στόμα του Robbie Fowler για τον Trent Alexander Arnold. O πρώην επιθετικός της Liverpool, μίλησε για τον νεαρό που φέτος πήρε ευκαιρίες από τον Jurgen Klopp και ο Fowler θεωρεί πως ο Trent έχει όλα τα χαρακτηριστικά να γίνει ένας σπουδαίος παίκτης για τους «Κόκκινους» στο άμεσο μέλλον :

«Έχει κάθε στοιχείο να γίνει κορυφαίος παίκτης. Η στάση του και η θέλησή του είναι ό,τι θέλουμε ως φίλαθλοι της Liverpool. Mπορεί να έχει σπουδαίο μέλλον πιστεύω. Άσχετα αν είσαι ντόπιος ή εκτός της πόλης, όταν είσαι νεαρός θες πρώτα και κύρια να τα πηγαίνεις καλά. Ίσως το γεγονός πως είναι τόσο νέος και πολλοί φίλοι της ομάδας στο Kop βλέπουν στο πρόσωπό του εκείνους  τον οδηγεί περισσότερο. Ο Trent και κάποιοι άλλοι παίρνουν ευκαιρίες και οφείλουμε να το πιστώσουμε στον Jurgen καθώς ενδέχεται να τους χρειαστούμε σε έναν χρόνο ή 2.» δήλωσε ο Robbie.

 Ελπίζουμε όλοι μας την επόμενη σεζόν να δούμε περισσότερο τον Alexander Arnold να αγωνίζεται καθώς σίγουρα έχει όλα τα φόντα να γίνει ένα σπουδαίος παίκτης τα επόμενα χρόνια.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com