Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποφασισμένος ο Klopp για Keita σύμφωνα με τη Mirror

Αποφασισμένος ο Klopp για Keita σύμφωνα με τη Mirror

Έτοιμη εμφανίζουν τη Liverpool ρεπορτάζ από την Αγγλία, ώστε να κινηθεί για την απόκτηση του κεντρικού μέσου της RB Λειψίας, και βασικού στόχου της ομάδας, Naby Keita. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mirror και του David Maddock, o Jurgen Klopp είναι αποφασισμένος να υπογράψει στην ομάδα του τον μέσο από τη Γουινέα και οι συζητήσεις με τους εκπροσώπους του παίκτη έχουν ήδη ξεκινήσει.

Οι απαιτήσεις της πλευράς του παίκτη είναι γύρω στις 120.000 λίρες την εβδομάδα, κάτι που προτίθεται να καλύψει η Liverpool, επομένως μοναδικό εμπόδιο στέκει η ομάδας της Λειψίας και οι αρκετά μεγάλες απαιτήσεις της, μιας και ο παίκτης αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του βασικού «πυρήνα» της ομάδας. Οι Γερμανοί θα βρεθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στο Champions League και έχουν θέσει ως κομβικό στόχο το να μην φύγει κανείς από τους βασικούς παίκτες της φετινής ομάδας, ή να θέσουν μία τόσο υψηλή τιμή που, αν δεν αποθαρρύνει τους «μνηστήρες», τουλάχιστον να αποφέρει τεράστιο οικονομικό όφελος στον Γερμανικό σύλλογο.

Ο Maddock ισχυρίζεται πως γνώμη του Klopp είναι ότι ο Keita αποτελεί απ’τις καλύτερες επιλογές, αν όχι την καλύτερη, στη θέση του στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και μάλιστα έχει πει και στους ιθύνοντες του συλλόγου του Merseyside πως η απόκτηση του είναι επιτακτική, με το ενδεχόμενο κόστος να μην πρέπει να αποτελέσει εμπόδιο για έναν τόσο «elite επιπέδου» παίκτη. Συν τοις άλλοις, ελπίζουν ότι οι καλές σχέσεις με τους εκπροσώπους του παίκτη, οι οποίοι είναι οι ίδιοι και για τον Sadio Mane, το μεγάλο απόκτημα των «Reds» το περασμένο καλοκαίρι, θα αποβούν κομβικές για την θετική εξέλιξη της υπόθεσης.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com