Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Mellor: «Liverpool, Klopp και Champions League το τρίπτυχο για μεταγραφές»

Mellor: «Liverpool, Klopp και Champions League το τρίπτυχο για μεταγραφές»

Την δικιά του αποτίμηση στη σεζόν που μόλις τελείωσε για τη Liverpool έκανε ο παλαίμαχος παίκτης των «Reds», Neil Mellor. O Mellor έγραψε στη στήλη του στην Echo για το τέλος της σεζόν αλλά και το τι βλέπει για τη μεταγραφική ενίσχυση του καλοκαιριού, χαρακτηρίζοντας το όνομα του συλλόγου, τον Klopp αλλά και το Champions League ως βαρόμετρα για την επιλογή της ομάδας ως μεταγραφικού προορισμού.

«Ήταν λίγο νευρικά την Κυριακή, αλλά πήραμε αυτό που θέλαμε: Τη Liverpool στο Champions League. Μιλάμε για το ελάχιστο απαιτούμενο για μια σεζόν, αλλά όπως και να χει, δεν είναι εύκολο κατόρθωμα. Επομένως την κρίνουμε ως επιτυχημένη σεζόν, γιατί το να πάμε σε αυτή τη διοργάνωση, μας επιτρέπει να καταφέρουμε περισσότερα και να ζητήσουμε και περισσότερα στο μέλλον.»

«Δεν έχουν φτάσει εκεί που πρέπει ακόμα. Ήμουν εκεί όταν παίξαμε με την Grazer AK, οπότε ξέρω ότι δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ακόμα τα γκρουπ, αλλά τα play off τον Αύγουστο. Θα είμαστε ισχυροί και θα αποφύγουμε ονόματα μεγάλα, αλλά ακόμα και έτσι παραμένει σημαντική δουλειά.»

«Η πρόκριση δίνει σε όλους μία μεγάλη δυναμική όμως, αναμφισβήτητα. Βοηθάει με τις μεταγραφικές υποθέσεις και κάνει περισσότερα πράγματα εφικτά. Η Liverpool πάντα θα τραβάει τοπ παίκτες. Το ίδιο και ο Jurgen Klopp. Βάζεις και το Champions League στην εξίσωση και μιλάμε για συνδυασμό που μπορεί να προσεγγίσει αρκετά ποιοτικά ονόματα στο Anfield. Το ρόστερ θέλει σίγουρα ενίσχυση. Οι τραυματισμοί το έδειξαν. Ο James Milner επίσης είναι εξαιρετικός όλη τη σεζόν αλλά παίζει σε έναν ρόλο που δεν ξέρει, αν και ακόμα κι έτσι η θέση του αριστερού μπακ δεν είναι θέμα πια.»

«Είχαμε ένα καθιερωμένο συνδυασμό παιχτών στην άμυνα και ένα καλύτερο αποτέλεσμα με αυτό, ενώ ο Simon Mignolet τελείωσε τη σεζόν καλύτερος τερματοφύλακας απ’ ό,τι την άρχισε. H Liverpool χρειάζεται το Champions League για να ανεβεί επίπεδο. Είναι δύσκολο να βλέπεις και να μην έχεις την ομάδα να συμμετέχει, αλλά το θέλουμε και το θέλουμε με συνέπεια. Μία συμμετοχή σε επτά χρόνια δεν είναι αρκετή. Θέλουμε να είμαστε εκεί συνέχεια και αυτό είναι ένα ακόμα βήμα στον υπέρτατο στόχο – την Premier League. 

Πάντως είμαι ικανοποιημένος αρχικά και ενθουσιασμένος με τα πάντα που φέρνει η τετράδα, μαζί και με το κέρδος για τον σύλλογο. Ας κερδίσουμε λοιπόν αυτόν τον προκριματικό πρώτα!» ήταν ένα απόσπασμα απ’αυτά που έγραψε ο Mellor σχετικά με το Champions League και τη Liverpool.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com