Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέο πάθος για τον Jurgen Klopp μετά την Liverpool

Νέο πάθος για τον Jurgen Klopp μετά την Liverpool

Έχουν περάσει μόλις λίγες μέρες από τότε που ο Jurgen Klopp έκανε τον τελευταίο του αγώνα ως προπονητής της Liverpool, αλλά ο Γερμανός έχει ήδη ανακαλύψει ένα νέο πάθος.

Ο Klopp αποχαιρέτησε ένα συναισθηματικό αντίο στη Liverpool την Κυριακή πριν κάνει το πάρτι στο Titanic Hotel. Από το Σαββατοκύριακο έχει πάει διακοπές όπου στρέφει το χέρι του στη δεύτερη αγάπη του, το padel.

Μιλώντας στους ακολούθους του Instagram την Παρασκευή, ο Klopp είπε: «Τώρα αυτό που κάνω, προσπαθώ –όχι, όχι, ακολουθώ– το άλλο μου μεγάλο πάθος. Προσπαθώ να βελτιώσω το παιχνίδι μου padel.

Ξεκίνησα πριν από δύο μέρες, σήμερα είναι η τρίτη μου συνεδρία και ξεκίνησα σε εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο. Δεν έπαιξα για λίγο και το ένιωσα αμέσως, αλλά βήμα-βήμα θα φτάσω εκεί».

Ο Γερμανός απολαμβάνει τόσο πολύ το άθλημα που μοιάζει με το τένις, που είχε ακόμη και ένα γήπεδο στο Melwood και το νέο Πορπονητικό Κέντρο AXA στο Kirkby.

https://www.instagram.com/p/C7WabIgsc8J/

Αυτήν τη στιγμή ο Klopp παίζει το padel στο εξωτερικό, αλλά σύντομα θα επιστρέψει στο Liverpool καθώς θα λάβει μέρος σε μια βραδιά Q&A στο M&S Bank Arena την Τρίτη 28 Μαΐου.

«Πριν από μερικές μέρες ήταν το «ουάου», το μεγάλο αντίο και εξακολουθώ να προσπαθώ να επεξεργαστώ όλα όσα συνέβησαν εκείνη την ημέρα και τις επόμενες μέρες», πρόσθεσε ο 56χρονος. «Λοιπόν, κάπως τακτοποιημένος τώρα, αλλά στην πραγματικότητα δεν είμαι σίγουρος αν το είπα αρκετά καθαρά, ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ για όλα, σας ευχαριστώ για την αγάπη, σας ευχαριστώ για την υποστήριξη.
Ναι, ήταν μια υπέροχη μέρα και η καλύτερη εμπειρία που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ πραγματικά, εξαιρετική».

Ο Klopp θα επιστρέψει επίσης στο Liverpool για να παρακολουθήσει την Taylor Swift στο Anfield σε ένα από τα τρία ραντεβού της στο Liverpool, στις 13, 14 ή 15 Ιουνίου.

Η σύζυγος του Klopp Ulla, που αγόρασε εισιτήρια για να δει ένα από τα σόου, αποκάλυψε κατά τη διάρκεια ενός Q&A του προσωπικού την τελευταία του εβδομάδα στον Σύλλογο, ότι στη συνέχεια άρχισε να της τραγουδάει το «Shake It Off», σύμφωνα με την Athletic.

Είναι σίγουρο πως θα είναι μια ελαφρώς διαφορετική εμπειρία για τον Klopp, εκείνο το βράδυ στο Anfield!

Νέο πάθος για τον Jurgen Klopp μετά την Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com