Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gerrard: «Τυχεροί οι νεαροί που έχουν έναν προπονητή σαν τον Klopp

Gerrard: «Τυχεροί οι νεαροί που έχουν έναν προπονητή σαν τον Klopp

Ο θρυλικός αρχηγός της Liverpool Steven Gerrard στο πλαίσιο των δηλώσεων μετά τον αγώνα της Τετάρτης με τη Sydney FC, δήλωσε ότι οι νεαροί παίχτες είναι τυχεροί που έχουν έναν προπονητή όπως τον Jürgen Klopp, που τους εμπιστεύεται και τους δίνει χρόνο.

Ήταν μία σεζόν που είδαμε τους Trent Alexander-Arnold, Ben Woodburn, Harry Wilson και Rhian Brewster να έχουν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Επίσης έπαιξαν και στον αγώνα της Τετάρτης.

Όμως ο Gerrard, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του προπονητή της U-18, συνιστά υπομονή και όρεξη για δουλειά, καθώς βρίσκονται ακόμα στην αρχή της καριέρας τους.

«Είναι πολύ καλό να τους βλέπω να παίζουν καλά σε αυτό το σημείο της καριέρας τους, επειδή έχω περάσει και εγώ από αυτή τη φάση».

«Είναι τυχεροί επειδή έχουν έναν προπονητή που τους πιστεύει και τους εμπιστεύεται. Τους έχει δώσει αρκετές ευκαιρίες για να δείξουν το ταλέντο τους».

«Όμως τη νέα σεζόν τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα. Νέοι παίχτες θα έρθουν, υπάρχει το Champions League. Πρέπει να συνεχίσουν να δείχνουν στον προπονητή ότι αξίζουν να παίζουν συχνά».

«Δεν μπορούν απλώς να περιμένουν να παίζουν. Θα πρέπει να δουλεύουν σκληρά καθημερινά ώστε να δείξουν στον Klopp ότι πρέπει να παίζουν καθώς μπορούν να δώσουν λύσεις».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com