Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Πόνεσε» την μελλοντική ομάδα του Lijnders ο δανεικός Vitezslav Jaros

«Πόνεσε» την μελλοντική ομάδα του Lijnders ο δανεικός Vitezslav Jaros

Ήταν ένα επιτυχημένο τέλος της σεζόν για τον τερματοφύλακα της Liverpool Vitezslav Jaros, καθώς βοήθησε να σφραγιστεί η πορεία προς τον τίτλο, σε βάρος του νέου συλλόγου του Pepijn Lijnders.

Μετά την ένταξή του στη Sturm Graz ως δανεικός τον Ιανουάριο ως το νέο Νο. 1 της αυστριακής ομάδας, ο Jaros έχει απολαύσει μια εξαιρετικά παραγωγική περίοδο. Έχοντας αποκτήσει εμπειρία στο Europa Conference League, ο 22χρονος σήκωσε το Κύπελλο Αυστρίας στις αρχές Μαΐου μετά τη νίκη με 2-1 επί της Rapid Wien.

Και την Κυριακή 19/6, η Sturm Graz κέρδισε εντός έδρας την Klagenfurt με 2-0, για να κατακτήσει τον τίτλο της Bundesliga για πρώτη φορά από το 2010/11. Έχοντας τερματίσει δεύτερη στις δύο προηγούμενες εκστρατείες, η Die Schwoazn πήγε ένα καλύτερο «ποδοσφαιρικό ταξίδι» φέτος, καθώς εξασφάλισε το double.

Αυτό συνέβη καθώς διατήρησαν το προβάδισμα των δύο πόντων έναντι της Red Bull Salzburg, της οποίας η νίκη με 7-1 επί της LASK την τελευταία μέρα τους άφησε ακόμα απογοητευμένους.

Η Salzburg – η οποία θα δει τον βοηθό προπονητή της Liverpool, τον Lijnders να φτάνει ως πρώτος προπονητής αυτό το καλοκαίρι, με την υποστήριξη του Vitor Matos – είχε κερδίσει 10 συνεχόμενους τίτλους στην Αυστριακή Bundesliga πριν από αυτήν την χρονιά. Αυτό αποτελεί πρόκληση για το ερχόμενο δίδυμο, το οποίο θα έχει την αποστολή να επαναφέρει τη Salzburg στην κορυφή.

Για τον Jaros, η κατάκτηση του τροπαίου της Αυστριακής Bundesliga σήμανε το κατάλληλο τέλος σε έναν τέλειο δανεισμό, που θα μπορούσε να τον δει τώρα να επιστρέψει στο Merseyside ως επιλογή πρώτης ομάδας.

Ο Τσέχος τερματοφύλακας ταξινομείται ως γηγενής παίκτης τόσο για την Premier League όσο και για το Champions League και μπορεί να θέσει έναν «ευχάριστο πονοκέφαλο» στον Arne Slot, εάν αποχωρήσει ο Caoimhin Kelleher.

Ο χρόνος του με την Sturm Graz τον έχει σίγουρα προετοιμάσει για ένα βήμα προς τα πάνω, έχοντας κάνει 21 εμφανίσεις και έχει κάνει μια σειρά από σημαντικές αποκρούσεις. Υπάρχει ακόμη και πιθανότητα να πάει στο Euro 2024 με την Τσεχία αυτό το καλοκαίρι, με τον προπονητή Ivan Hasek να τον περιλαμβάνει στην προηγούμενη ομάδα του για τη διεθνή διακοπή του Μαρτίου.

Ωστόσο, εάν ληφθεί η απόφαση να επιτραπεί στον Jaros να φύγει από το Anfield, είναι πιθανό η Liverpool να έχει μεγάλο όφελος. Έχοντας ενισχύσει τη φήμη του κατακτώντας το νταμπλ με την Sturm Graz, ο νεαρός τερματοφύλακας θα έχει ένα συναρπαστικό καλοκαίρι μπροστά του.

«Πόνεσε» την μελλοντική ομάδα του Lijnders ο δανεικός Vitezslav Jaros
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com