Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Απόλαυσα το κάθε λεπτό που έπαιξα» ομολογεί ο Gerrard

«Απόλαυσα το κάθε λεπτό που έπαιξα» ομολογεί ο Gerrard

Ίσως ο μόνος λόγος για τον οποίο κάποιος φίλαθλος της Liverpool κάθισε να παρακολουθήσει το τελευταίο φιλικό της χρονιάς απέναντι στην Sydney FC, ήταν να δει τους τέσσερις θρύλους της ομάδας που παρατάχθηκαν στο γήπεδο μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Με πρώτο τον Steven Gerrard.

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, θα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά κάθε φίλου της Liverpool – και του ποδοσφαίρου, γενικότερα. Θα παραμένει για πάντα ο πιο πιστός των στρατιωτών της Liverpool, ο αρχηγός της στα πέτρινα χρόνια που διανύει η ομάδα, που παρά την δυνατότητα να παίξει σε όποια ομάδα επιθυμούσε με το ταλέντο που διέθετε, έμεινε στο Λιμάνι για όλη του την ποδοσφαιρική καριέρα – και συνεχίζει ως προπονητής της U18. Αυτά είναι (πολύ) λίγα λόγια για τον μεγάλο Stevie G.

Ο ίδιος μίλησε στην ECHO για το φιλικό απέναντι στην Sydney FC και είπε πως απόλαυσε το κάθε λεπτό που έπαιξε. Επίσης, δεν δίστασε να ξεχωρίσει τον Roberto Firmino, λέγοντας πως θα ήθελε να αγωνιζόταν μαζί του για κάποιες χρονιές.

«Απόλαυσα κάθε δευτερόλεπτο του αγώνα. Ειδικά το να παίξω με τον Firmino, ήταν απόλυτη ευχαρίστηση. Θα μου άρεσε να έπαιζα μαζί του για κάνα δύο χρόνια. Είναι πανέξυπνος παίκτης. Εκπέμπει στο ίδιο μήκος κύματος (σ.σ. εννοεί με τον ίδιο) – βλέπει πράγματα. Είναι σίγουρα κορυφαίος παίκτης»

»Κάθε φορά που έχεις την ευκαιρία να φορέσεις ξανά την κόκκινη φανέλα, την δέχεσαι· δεν την απορρίπτεις. Προφανώς ήταν λίγο σπέσιαλ να δώσω λίγα πράγματα πίσω στους εκπληκτικούς φιλάθλους μας. Ήταν υπέρτατο να αγωνιστώ για τον Jurgen και να βρίσκομαι στην ομάδα»

»Δεν υπάρχουν φιλικά ματς όταν φοράς την φανέλα της Liverpool. Κάνω το ίδιο πράγμα ό,τι ματς κι αν είναι· μπαίνω μέσα και δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Όλα τα παιδιά ήταν επαγγελματίες. Έρχονταν από μια γεμάτη χρονιά που μόλις τελείωσε και θα περίμενες ότι θα χαλάρωναν λίγο, όμως όταν έχεις προπονητή τον Jurgen Klopp, δεν υπάρχει χαλάρωση· πρέπει να τα δίνεις όλα» κατέληξε ο μεγάλος αρχηγός, σε μια συνέντευξη που όσο κι αν έχεις ακούσει αυτά τα λόγια, δεν γίνεται παρά να μην ανατριχιάσεις και να δηλώσεις σεβασμό – ξανά – στον μεγάλο Stevie G.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com