Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιβεβαιώνει και η Telegraph το μεγάλο μπάτζετ

Επιβεβαιώνει και η Telegraph το μεγάλο μπάτζετ

Όπως σας έχουμε γράψει και άλλες φορές από το liverpool.gr, η Liverpool είναι έτοιμη να ξοδέψει πολλά χρήματα το φετινό καλοκαίρι ώστε να μπορέσει ξανά να ανταγωνιστεί τις υπόλοιπες ομάδες για τρόπαια. Και όταν μιλάμε για πολλά χρηήματα, εννοούμε ένα νούμερο που θα ξεπεράσει τα 100.000.000 λίρες.

Και ο Chris Bascombe της Daily Telegraph επιβεβαιώνει το γεγονός πως οι Reds θα ξοδέψουν πάνω από 100.000.000 λίρες το φετινό καλοκαίρι με τους Virgil Van Dijk και Naby Keita να βρίσκονται στο προσκήνιο ως κύριοι στόχοι μαζί με τον Ryan Sessegnon της Fulham. Επίσης θα αποκτηθεί σίγουρα ένας εξτρέμ ενώ ο Klopp επιθυμεί να φέρει και έναν επιθετικό.

Τα χρήματα αυτά μπορούν πλέον να ξοδευτούν ειδικά από τη στιγμή που η Liverpool έκλεισε με κέρδος τον περυσινό της μετεγγραφικό ισολογισμό, δεν ξόδεψε τον Ιανουάριο και εξασφάλισε θέση στην πρώτη τετράδα. Σε αυτά τα χρήματα είναι πολύ πιθανό να προστεθούν χρήματα και από τις πωλήσεις με τους Moreno και Sakho επί περαδείγματι να είναι βέβαιο πως θα φέρουν κάποια χρήματα στα ταμεία της ομάδας.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com