Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θα απέρριπτε την Barcelona o Coutinho

Θα απέρριπτε την Barcelona o Coutinho

Έτοιμος να απορρίψει ενδεχόμενη πρόταση από την Barcelona παρουσιάστηκε ο Philippe Coutinho. O Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Liverpool, αφού βοήθησε την ομάδα του να φθάσει στο Champions League ρωτήθηκε από το ESPN Brazil για ενδεχόμενο κρούσης από την ομάδα της Καταλονίας :

«Αν μείνεις εδώ (σ.σ στη Liverpool) στο τέλος θα φτιάξουν άγαλμα προς τιμήν σου. Πήγαινε κάπου αλλού, στη Barcelona, στη Real ή στη Bayern και θα είσαι απλά άλλος ένας παίκτης. Εδώ μπορείς να είσαι κάτι παραπάνω.» δήλωσε χωρίς πολλά πολλά ο Coutinho επιβεβαιώνοντας όσα γράφουμε πολλούς μήνες από το liverpool.gr σχετικά με το ρόλο που έχει στο αγωνιστικό σχέδιο της Liverpool, ένα ρόλο που είναι από δύσκολο έως απίθανο να λάβει εάν πάρει μετεγγραφή σε μία από τις προαναφερθείσες ομάδες.

Πλέον, μετά από την καλύτερή του σεζόν από άποψη σκοραρίσματος καθώς μαζί με τον Mane τελείωσε ως πρώτος σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα με 13 γκολ, ο Coutinho ετοιμάζεται τη νέα σεζόν ενδεχομένως να αγωνιστεί στη φυσική θέση στο κέντρο του γηπέδου και όχι πλάγια στα αριστερά.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com