Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρώτος στόχος ο Sessegnon, στην έξοδο ο Moreno, χαλαρώνει του Robertson

Πρώτος στόχος ο Sessegnon, στην έξοδο ο Moreno, χαλαρώνει του Robertson

Ο 16χρονος αριστερός μπακ της Fulham, Ryan Sessegnon, παραμένει ο πρώτος στόχος της Liverpool για την θέση, σύμφωνα με την εγκυρότατη Liverpool Echo. Οι Reds αναμένεται να κινηθούν για τον παίκτη ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Alberto Moreno, που επρόκειτο να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την ομάδα, με πιθανότερο προορισμό την Ισπανία.

Υπάρχει όμως και η Fulham, η οποία θα ήθελε να κρατήσει τον νεαρό μπακ που έκανε εκπληκτική χρονιά με την ομάδα του Λονδίνου, όμως ο αποκλεισμός της από την Reading στα ημιτελικά των Play-Off της Championship διέλυσαν τις όποιες ελπίδες της για να κρατήσει τον παίκτη, ο οποίος κοστολογείται στα 10 εκατομμύρια λίρες.

Από την άλλη, ο Jurgen Klopp είναι θερμός στην ιδέα της απόκτησης του πιτσιρικά που σήμερα γίνεται 17 (χρόνια του πολλά και στο Merseyside με το καλό), πιστεύοντας πως θα ήταν ο ιδανικός για να ανταγωνιστεί με τον James Milner για την θέση του αριστερού μπακ του χρόνου. Ωστόσο, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως δεν είναι τόσο εύκολη περίπτωση, καθώς ο παίκτης δεν έχει ακόμα επαγγελματικό συμβόλαιο (αναμένεται να ενεργοποιηθεί την 1η Ιουλίου). Το νεαρό της ηλικίας του θέλει πολλή προσοχή (επικαλούμαι τις απαγορεύσεις μεταγραφών στην Barcelona λόγω παράβασης κανονισμών για μεταγραφές νεαρών παικτών).

Άλλο ένα όνομα που παίζει δυνατά είναι αυτό του Andy Robertson της Hull, ωστόσο η Echo εκτιμά πως δύσκολα θα υλοποιηθεί αυτή η μεταγραφή, καθώς υπάρχουν πολλά ονόματα πάνω από τον Robertson στην μεταγραφική λίστα για την θέση. Να αναφέρουμε όμως πως η Liverpool έχει στείλει σκάουτερς για να παρακολουθήσουν αγώνες της Εθνικής Σκωτίας, χωρίς να σημαίνει απαραίτητα πως πήγαν για να δουν τον αριστερό μπακ της Hull, για τον οποίον δεν υπάρχει πρόθεση να μετουσιωθεί το ενδιαφέρον σε πρόταση.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com