Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η λίστα αγορών του Klopp σύμφωνα με τον Independent

Η λίστα αγορών του Klopp σύμφωνα με τον Independent

Σε δημοσίευμα του, ο βρετανικός Independent αναφέρει τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα του Jurgen Klopp για τις αγορές του το φετινό καλοκαίρι.

Κανένα όνομα δεν είναι άγνωστο στη φημολογία μέχρι τώρα. Το δημοσίευμα αναφέρει τον Naby Keita αλλά και τον Timo Werner σέντερ φορ και συμπαίκτη του στη Red Bull Leipzig, τον Virgil Van Dijk αλλά κάνει λόγο για την απόκτηση δύο παικτών για το αριστερό άκρο της άμυνας. Του 16χρονου Ryan Sessegnon της Fulham αλλά και του Andrew Robertson από τη Hull City.

Σίγουρα, ο ισχυρισμός πως ο Klopp θέλει 2 αριστερούς μπακ λόγω της απειρίας του Sessegnon προξενεί ενδιαφέρον αναφορικά με το μέλλον και τους James Milner χωρίς ακόμη να είναι βέβαιο αν πράγματι θα αποκτηθούν δύο παίκτες για αυτή τη θέση. Βέβαια, το εν λόγω δημοσίευμα δεν αναφέρεται καθόλου στην απόκτηση ενός ή και 2 ποδοσφαιριστών για τα άκρα της μεσαίας γραμμής, θέση που αναμφισβήτητα θα ενισχυθούν οι «Κόκκινοι».

Το δημοσίευμα του Independent δεν μας έκανε σοφότερους για ονόματα, τα οποία δεν έχουν γραφτεί ή δεν είναι λογικό να εξετάζονται από τον Klopp αλλά απλά προσέφερε ακόμη μία αναφορά των παικτών αυτών στο ρεπορτάζ της Liverpool.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com