Είσαι εδώ
Home > uncategorized > Κριτική Tomkins στο «απεχθές» φάουλ του Grujic πάνω του

Κριτική Tomkins στο «απεχθές» φάουλ του Grujic πάνω του

Μπορεί η Crystal Palace να πήρε την νίκη με 1-2 στο Anfield, όμως το ματς σίγουρα δεν ήταν ευχάριστο για όλους. Ο αμυντικός της Crystal Palace, James Tomkins αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο, έπειτα από ένα σκληρό φάουλ του Marko Grujic που είχε μπει νωρίτερα ως αλλαγή, και έμεινε εκτός για τρεις εβδομάδες, χάνοντας τα ματς της ομάδας του απέναντι σε Tottenham, Burnley και Manchester City, στα οποία γνώρισε ισάριθμες ήττες. Επέστρεψε στην εμφατική νίκη της ομάδας του απέναντι στην Hull με 4-0, εξασφαλίζοντας την παραμονή της στην κατηγορία.

Μετά το ματς με την Hull, είπε πως δεν έγινε πολλή ζημιά, λέγοντας πως θα μπορούσε να είχε μείνει εκτός για περισσότερο καιρό.

«Το φάουλ μπήκε κάτω από το χαλί. Δεν είμαι εγώ ο κατάλληλος για να κρίνω το φυσικό κομμάτι του παιχνιδιού και αποδέχομαι το γεγονός πως οι αντίπαλοι θα είναι λίγο πιο ανταγωνιστικοί, όμως το φάουλ του Grujic ήταν πραγματικά απεχθές» είπε ο 28χρονος στόπερ. «Προσπάθησα να το ξεπεράσω γιατί θα μπορούσα να είμαι πολύ χειρότερα. Δούλεψα πολύ σκληρά για να επανέλθω και για λίγο δεν κατάφερα να επιστρέψω απέναντι στην City, όμως κατάφερα να επιστρέψω σήμερα (σ.σ. απέναντι στην Hull) και είμαι ευτυχής γι’ αυτό. Βέβαια πονάω λίγο ακόμα» συμπλήρωσε.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com